Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ : ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΜΟΪΛΗΣ by "αγνωστος"

3 σχόλια:

  1. Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    Βάζω αυτό το σχόλιο με την ελπίδα οτι θα το διαβάσει ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας "Κασσωπίτης" και πιστεύω οτι πρέπει να το δημοσιεύσει στην εφημερίδα του.Αν είναι δυνατόν στην πρώτη σελίδα.

    "Η ατμόσφαιρα της Χούντας είναι διάχυτη στον ορίζοντα.Ιδίως απο την στιγμή που παγιώθηκε το κοινοβουλευτίκό πραξικόπημα της 6ης Μαϊου 2010.
    (Αντισυνταγματική ψήφιση του λαοκτόνουν νομοσχεδίου με λιγότερες απο 180 ψήφους) με την τροπολογία που ακολούθησε την επόμενη μέρα.
    Με αυτήν κατήργησαν ουσιαστικά τον ρόλο του κοινοβουλίου στον έλεγχο των μέτρων που θα εισηγείται το ΔΝΤ στο κυβερνητικό επιτελείο.
    Ετσι δεν θα χρειάζεται συγκατάθεση των βουλευτών προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα του "μηχανισμού στήριξης".
    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τροπολογία η λέξη "κύρωση" απο τη Βουλή αντικαταστάθηκε απο την φράση "συζήτηση και ενημέρωση ισχύουν και εκτελούνται απο την υπογραφής τους".
    Είχαν προηγηθεί κατευθυνόμενης εισηγήσεις στελεχών της νεοταξικής Πασοκικής προπαγάνδας για την επιβολή των "δημοκρατικών" μέτρων του ΔΝΤ.
    Για να μην αντιδράσουν οι βουλευτές στην αναστολή άρθρων του συντάγματος.
    Οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ παραχώρησαν την εξουσία της χώρας σε τραπεζικούς κύκλους και ούτε η Βουλή δεν έχει το δικαίωμα να τους ελέγξει.
    Τα μεγάλα ΜΜΕ το έχουν υποβαθμίσει.."

    Παρακαλώ δώστε όση περισσότερη δημοσιότητα μπορείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΟΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ,ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΑΠΛΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΛΕΓΕΣΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ OFFSHORE ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΛΥΚΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΑΧΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσ τσ τσ ! μην τα λέτε αυτά ρε παιδιά . οι ροζουλι-συριζαίοι (οσοι μεινανε τελοσπαντων) θα σας πουνε συνομοσιολογους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...