Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010

"Σκηνοθέτησαν το βιασμό τους για να εισπράξουν χρήματα!"

By "O.Y.K"

"Τουρίστριες φαίνεται πως δεν διστάζουν ακόμα και να σκηνοθετήσουν τον βιασμό τους για να εισπράξουν αποζημιώσεις από τις ασφαλιστικές εταιρείες στη χώρα τους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας... ο ιατροδικαστής Χανίων, Σταμάτης Μπελιβάνης, επισήμανε ότι από τις έξι τουρίστριες που εξέτασε μόνο η μια είχε υποστεί βιασμό.

Οι υπόλοιπες πέντε φαίνεται ότι σκηνοθέτησαν τον «βιασμό» τους ώστε να εισπράξουν αποζημιώσεις από τις.. ασφαλιστικές εταιρείες. Ο κ. Μπελιβάνης τόνισε ότι το τελευταίο διάστημα έγιναν πάνω από έξι καταγγελίες για βιασμούς από αλλοδαπές κοπέλες που προέρχονταν από χώρες της Βόρειας Ευρώπης.

Ακολούθησαν ιατροδικαστικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι...μόνο σε μια περίπτωση Πολωνέζας, που εργάζεται στα Χανιά, υπήρξε πράγματι βιασμός. Οι υπόλοιπες καταγγελίες ήταν ψεύτικες...

Σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη δεν πρόκειται για ένα σπάνιο φαινόμενο, ωστόσο αυτή την περίοδο έχει ενταθεί λόγω της οικονομικής κρίσης. Σημειώνεται ότι σε κάποια κράτη υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρείες που καλύπτουν και τις περιπτώσεις βιασμών. Οι κοπέλες ασφαλίζονται πριν φύγουν από τη χώρα τους και όταν επιστρέψουν εισπράττουν την αποζημίωση.
roufianos.com"

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_9483.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...