Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΤΡΩΕΙ 8000 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ


Η 21 ετών γυναίκα Lizzie Velasquez ζυγίζει μόλις 25 κιλά και παρόλα αυτά δεν πάσχει από ανορεξία, ούτε φυσικά ακολουθεί κάποια αυστηρή δίαιτα. Μια μυστηριώδης ασθένεια είναι υπεύθυνη για το σχεδόν καθόλου λίπος στο σώμα σας.
Είναι υποχρεωμένη να τρώει κάθε μέρα, συνολικά έως και 8.000 θερμίδες, χωρίς όμως να βάλει ούτε γραμμάριο, αλλά απαραίτητες για την υγεία της. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τρώει κάθε 15-20 λεπτά μικρές δόσεις από τσιπ, γλυκά, σοκολάτες, πίτσες, πίτες, λουκουμάδες, παγωτό, κριτσίνια και κράκερ από το πρωί ως το βράδυ.
Η Lizzie γεννήθηκε πρόωρα και ζύγιζε λιγότερο από 1.200 γραμμάρια, λόγο απουσίας αμνιακού υγρού στη μήτρα της μητέρας της. Οι γιατροί προσπαθούν να ανακαλύψουν τι ακριβώς πήγε λάθος και πως θα μπορέσουν να θεραπεύσουν την άτυχη κοπέλα. Στην αρχή πίστεψαν ότι υπεύθυνη είναι μια γενετική ανωμαλία που ονομάζεται σύνδρομο Barsy, το οποίο όμως επηρεάζει και τις πνευματικές δυνατότητες του ατόμου, πράγμα που δεν ισχύει με την Lizzie.
Τώρα θεωρείται πιο πιθανό να πάσχει από μια γενετική διαταραχή η οποία ονομάζεται πρόωρη γήρανση και προκαλεί συμπτώματα έλλειψης λίπους στο σώμα και το πρόσωπο. Όμως η Lizzie είναι 21 ετών (ηλικία που σπάνια φτάνουν τα άτομα με την νόσο αυτή), και είναι σε πολύ καλή υγεία, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά (εκτός φυσικά από την εμφάνιση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...