Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010

Μετά το χταπόδι και ένας κροκόδειλος προβλέπει το αποτέλεσμα του Μουντιάλ


Ο Χάρι, ένας κροκόδειλος βάρους 700 κιλών που κατοικοεδρεύει στο ειδικό πάρκο της συνομοταξίας του στο Ντάρβιν, επιβεβαίωσε με τον δικό του τρόπο τις προβλέψεις του χταποδιού Πάουλ, υποδεικνύοντας την Ισπανία ως τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Ο κροκόδειλος χρειάστηκε λιγότερο από ένα λεπτό για να αποφασίσει και να βουτήξει στο νερό για να καταβροχθίσει το κοτόπουλο με τα ισπανικά εθνικά χρώματα, προτιμώντας το από το ολλανδικής χροιάς ανάλογο έδεσμα.

Όπως δήλωσε στο Νόρδερν Τεριτόρι Νιουζ ο ιδιοκτήτης του Κροκόσορους Παρκ Μικ Μπερνς, η ιδέα του γεννήθηκε μόλις είδε τις επιτυχίες που είχε ο Πάουλ, το γερμανικό χταπόδι, το οποίο μάντευε σωστά το αποτέλεσμα της εθνικής ομάδας της Γερμανίας πριν από κάθε αγώνα.

Ο Πάουλ μάντεψε επίσης νίκη της Ισπανίας στον τελικό της Κυριακής.

Μολαταύτα, η μεθοδολογία του Χάρι υπήρξε διαφορετική. Στην ουσία ο κροκόδειλος παιδεύτηκε για να αποσπάσει το εκλεκτό του κοτόπουλο από το σκοινάκι που το έδενε με την ισπανική σημαία.

«Αυτό σημαίνει πως το παιγνίδι θα είναι αμφίρροπο και επιθετικό με τελικό αποτέλεσμα 1-0 υπέρ της Ισπανίας», ερμήνευσε τον χρησμό ο Μπερνς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...