Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας...Σοβαρή καταγγελία

Τι θα γίνει με τον Εθνικό Στάδιο της Κέρκυρας ρε παιδιά; Εδώ και 6 χρόνια από την πρώτη άνοδο του ΑΟ Κέρκυρα στην Α' Εθνική,τα μόνα έργα που έχουν γίνει είναι να έχουν μπει καθίσματα της πλάκας όπως και οι προβολείς,καθώς και το στέγαστρο στην μεγάλη κερκίδα το οποίο δεν καλύπτει επαρκώς όλη την κερκίδα.
 
Σημειωτέον ότι η Κέρκυρα έχει το μεγαλύτερο βαθμό βροχώπτωσης στην Ελλάδα με ότι αυτό συνεπάγεται.
 
Εδώ και χρόνια υπόσχονται για την κατασκευή πετάλου στα προπύλαια του σταδίου αλλά έχουν μπει μόνο οι βάσεις.

Τόσα χρόνια ακούμε υποσχέσεις έστω για "σουλούπωμα" του γηπέδου και αύξηση της χωρητικότητας,τώρα είναι στις 2850 θέσεις,όταν ολόκληρο το νησί έχει μόνιμους κατοίκους πάνω από 110000 κατοίκους.
 
Εδώ και μέρες και μετά απο παρακάλια της κας Γκερέκου (μάλιστα,εκεί πρέπει να φτάνει κανείς για να διεκδικίσει τα αυτονόητα) υπογράφηκε η σύμβαση για την ανακατασκευή του χλοόταπητα που έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει ενώ το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 19 Αυγούστου με εντός έδρας με την ΑΕΚ.Όπως καταλαβαίνετε τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά.
 
Για το πέταλο δεν έχουμε ακούσει τίποτα ακόμα.Σε άλλες περιπτώσεις όμως,για παράδειγμα το γήπεδο της Κομοτηνής φτιάχτηκε σε χρόνο ρεκόρ,ίσως επειδή κατάγεται ο Ευριπίδης Στυλιανίδης που τότε ήταν υπουργός.Εν κατακλείδι,έχουμε κουραστεί με την κοροϊδία και αδιαφορία του κράτους σχετικά με έργα και ζητήματα που αφορύν την Κέρκυρα γενικότερα,νομίζουμε ότι είμαστε πολίτες Γ και Δ κατηγορίας,πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό,φτάνει πια.Παρακαλώ να δημιοσιευτεί το κείμενο μου,είμαι πολύ αγανακτισμένος.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_3221.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...