Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

22.000.000 ευρω για τρεις ιστοσελίδες η κυβέρνηση

By "Μαρίνα"

Αυτοί που διδάσκουν μαζικά την κοινωνία στο «άρπαξε και φύγε»

 Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ


ΜΟΝΟ 22.000.000 ευρώ για τη δημιουργία 3 κρατικών ιστοσελίδων!

Μόλις 2 μέρες μετά το 15Αυγουστο!!! δημοσιοποιήθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η συμφωνία του ΥΜΔ και της "Εταιρίας Κοινωνίας της Πληροφορίας ΑΕ" η οποία ανέλαβε να κατασκευάσει 3 sites έναντι αμοιβής 22.000.000 ευρώ (μόνο!!!). Μάλιστα η δουλειά είναι έτσι σχεδιασμένη, ώστε ν' αποκαλούν κάποιες εφαρμογές των sites αυτών ως "ευφυής" ώστε να δικαιολογήσουν το υπέρογκο κόστος.
22.000.000 εκ. ευρώ για τη δημιουργία 3 κρατικών ιστοσελίδων! Πριν ένα χρόνο περίπου είχε προκαλέσει αίσθηση – και δικαίως – το 1.000.000  εκατομμύριο που είχε κοστίσει η νέα ιστοσελίδα του Κοινοβουλίου…

http://typografeio.blogspot.com/2010/08/blog-post_25.html

3 σχόλια:

  1. Γεια σου ρε Φακίρη, Λάμια, Μπούφο, Νικάτσα και όλο το Πσοκοσυνοθύλευμα!. Ελάτε να χαλέψετε ψήφους στις εκλογές ορέεεεεεε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑΡ’ΘΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ. ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ». ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΪΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, 6500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ. ΨΕΥΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ:
    http://poulitaria.blogspot.com/2010/08/blog-post_2261.html
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο «ΠΑΤΣΑΛΑΣ» ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΦΑΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2» ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ».
    ΕΣΚΑΣΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ:
    «...Η Κέρκυρα του λαϊκισμού, της διαφθοράς και της εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων, ανήκει στο παρελθόν, δεν είναι αυτή που οραματιζόμαστε δεν είναι αυτή που ταιριάζει σε μας και στα παιδιά μας....»
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ: «....Αυτά είναι η απαίτηση του κερκυραϊκού λαού και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. οφείλει να τα διασφαλίσει και να τα υπερασπιστεί....»

    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ. ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο «ΚΑΣΣΩΠΙΤΗΣ»;
    ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΕΦΤΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ Ε ΒΕΒΑΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ 25 ΨΩΡΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΥΓΕ ΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΕ ΕΠΙ ΝΔλας ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΑ.......ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...