Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Πρωταθλήτρια στο σεξ!!! Έχει πάει με 5000 άνδρες


ΜΗΧΑΝΗ του σεξ ισχυρίζεται ότι είναι μια 25χρονη από το Έσσεξ, η οποία έκανε σεξ με 5.000 άνδρες, κρατώντας ημερολόγιο για τα… επιτεύγματά της. Οι κανόνες και η προτροπή των φίλων της να δει κάποιον ειδικό…
καθώς τη θεωρούν άρρωστη. Η 25χρονη υποστηρίζει ότι έχασε ό,τι πολυτιμότερο είχε σε ηλικία 16 ετών και από τότε έχει κάνει σεξ όπου μπορείτε να φανταστείτε. Σε κλαμπ, πάρκα, κινηματογραφικές αίθουσες, μπαλκόνια, αυλές, παραλίες κτλ. Μάλιστα, κρατά και ημερολόγιο στο οποίο έχει σημειώσει κάθε λεπτομέρεια από τις σεξουαλικές της περιπέτειες με τους 5.000 άνδρες. Όπως δήλωσε η ίδια «βάζω έναν αστερίσκο σε αυτούς που ήταν οι καλύτεροι μέχρι τώρα», προσθέτοντας ότι στα 18 της είχε ήδη μετακομίσει από το σπίτι της και είχε ήδη κοιμηθεί με 800 άνδρες, ενώ όταν πάτησε τα 21 ο αριθμός εκτοξεύθηκε στους 2.289 εραστές. Η αχόρταγη Λι ανέφερε πως ποτέ δεν κάνει σεξ δύο φορές με ένα άνδρα αλλά πάντα one night stands και για να τους αποφύγει τους δίνει ψεύτικο αριθμό τηλεφώνου. Παράλληλα, όπως διηγείται μια φορά που πήγε διακοπές στην Ίμπιζα, συνευρέθηκε με τέσσερις άνδρες μέσα σε ένα βράδυ. «Έχω δύο κανόνες: Ποτέ δεν πάω με άνδρες που είναι δεσμευμένοι και πάντα παίρνω προφυλάξεις», είπε συμπληρώνοντας με νόημα ότι όλα τα άλλα επιτρέπονται. «Τώρα έχω πάει με 5.000 άνδρες και οι φίλες μου με συμβουλεύουν να πάω να δω κάποιον ειδικό, καθώς λένε πως είμαι εθισμένη στο σεξ». Ε λοιπόν εάν είμαι εθισμένη στο σεξ δεν με νοιάζει, περνάω καλά και δεν θέλω να θεραπευτώ!», λέει χαρακτηριστικά…

http://facebookfails.gr/paraksena/protathlitria-sex/
 
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/5000_29.html

11 σχόλια:

  1. ΠΟΛΛΥ ΦΑΡΔΕΙΑ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΓΑ....ΣΑΤΕ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχει τα πιο πανω θεματα γι αλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΓΑ....ΣΑΤΕ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο 4.29 ΤΑΧΕΙ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. yparxei kai sto kassiopi mia prwtathlitria h opia den exei afisei pouli gia pouli ta exei sarwsei ola einai polu gnwsti tin kserete oloi.....gia skeftite ligaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε συ 4:29 στείλε κι εσύ αυτά που σαρέσουνε. τι να κάμει ο κόσμος που μπαίνει στο μπλογκ στέλνει τον πόνο του για την κακομιριά που βλέπει ολόγυρά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. yparxei kai sto kassiopi mia prwtathlitria h opia den exei afisei pouli gia pouli ta exei sarwsei ola einai polu gnwsti tin kserete oloi.....gia skeftite ligaki ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΘΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το γνωστό δοχείο που έβαζαν στα παλιά χρόνια κάτω απ' το κρεβάτι για να αντιμετωπίζουν τις ακάλεστες, αιφνίδιες επισκέψεις της νυχτερινής ενούρησης (κυρίως αυτής, γιατί άμα τους ερχόταν να κάνουν το χοντρό τους βραδιάτικα, τότε ίσχυε το «χέσε μέσα» με όλη του τη σημασία).

    Αναγκαίο σκεύος υγιεινής τότε που τα σπίτια δεν διέθεταν καμπινέδες. Ευτυχώς οι απολίτιστοι αυτοί καιροί παρήλθαν ανεπιστρεπτί, έπειτα από δικαιωμένους κοινωνικοπολιτικούς αγώνες, λάβαρο και ένδοξο σύμβολο των οποίων υπήρξε ο μπιντές, κι έτσι σήμερα εμείς οι πολιτισμένοι απολαμβάνουμε καμπινέδες με ιλουστρασιόν πλακάκια, επώνυμα είδη υγιεινής, τζακούζι, χαμάμ και τα λοιπά απαραίτητα είδη κάθε αξιοπρεπούς σπα.

    Η χρήση του καθικιού έχει περιοριστεί πλέον στα νήπια που βρίσκονται στο μεταβατικό στάδιο από την πάνα προς στη λεκάνη της τουαλέτας και ως τέτοιο αποκαλείται σαχλά και δήθεν ευγενικά «γιο-γιο».EΔΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΒΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τσι, σε μια ύστατη προσπάθεια να αποφύγουν το λουκέτο και με στόχο να ξαναφέρουν πίσω τους… εξαφανισμένους άνδρες (που κάνουν περικοπές ακόμα και στο σεξ), οι ιερόδουλες που εργάζονται σε οίκους ανοχής αποφάσισαν να «παγώσουν» τις τιμές (που παραμένουν σταθερές εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, όπως λένε), ενώ έχουν ήδη προχωρήσει σε αύξηση του χρόνου παραμονής στο δωμάτιο, που πλέον αγγίζει -και πολλές φορές ξεπερνάει- τα δέκα λεπτά, σε αντίθεση με τα πέντε λεπτά -το πολύ- που ήταν πριν από μερικά χρόνια.

    Μάλιστα, όπως οι ίδιες αποκαλύπτουν στην «Espresso», αν η κρίση συνεχιστεί, είναι έτοιμες να προχωρήσουν σε «πακέτα ερωτικών προσφορών» ώστε να... επιβραβεύουν εμπράκτως τους τακτικούς πελάτες που τις στηρίζουν με τον οβολό τους. Πρακτικά, αυτό μεταφράζεται σε μία δωρεάν επίσκεψη, αν και εφόσον ο πελάτης έχει συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό «επαφών» στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής.

    «Προβλέπω ότι σύντομα στις πέντε επισκέψεις, θα κάνουμε τη μία δώρο» μας λέει ιερόδουλη που εργάζεται στην οδό Φυλής και συνεχίζει: «Θα βγάλουμε ειδικά καρτελάκια ή κουπόνια και όταν ο πελάτης συμπληρώνει πέντε επισκέψεις, θα μπορεί να… απολαμβάνει το δωράκι του! Από όσο γνωρίζω, ήδη υπάρχουν κοπέλες που πειραματίζονται στη συγκεκριμένη προσφορά ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΙΕΣ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κατι δε τουκατσε καλα αυτουνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...