Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Το ΣΔΟΕ έκανε έφοδο και σε συναυλία του Σάκη Ρουβά.!

By "tromeric"

Saaaaaaakkkiiiiiiiiiiii

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα του ΣΔΟΕ επεκτείνεται τώρα και σε φαντασμαγορικές εκδηλώσεις με αστέρες της μουσικής σκηνής, τις οποίες διοργανώνουν φιλανθρωπικά και ευαγή ιδρύματα, έστω κι αν δεν ήταν παρόντες σε αυτές οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών.

Πρώτη στη λίστα βρίσκεται η συναυλία που έδωσε ο Σάκης Ρουβάς στην Κόρινθο στα τέλη Ιουλίου, καθώς οι πληροφορίες που έχει συλλέξει το ΣΔΟΕ δείχνουν πολλές ομοιότητες και συμπτώσεις με τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν στη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στην Κεφαλλονιά.
Και στην περίπτωση του Σάκη Ρουβά όπως και σε αυτή της Έλενας, οι καλλιτέχνες φαίνεται πως είναι οι μόνοι ουσιαστικά αμέτοχοι του κόλπου που έχει στηθεί με τα εισιτήρια καθώς οι ίδιοι δηλώνουν τις αμοιβές τους κανονικά και μάλιστα έχουν στην κατοχή τους τα προβλεπόμενα συμβόλαια.
Οι ελεγκτές εστιάζουν στην καταγραφή των εισιτηρίων και και την απόδοση ΦΠΑ, καθώς όπως δείχνουν οι έρευνες, οι μη κερδοσκοπικοί σύλλογοι γίνονται συχνά το όχημα της βιομηχανίας του θεάματος προκειμένου να μην εκδίδονται θεωρημένα φορολογικά στοιχεία και μπλοκ εισιτηρίων, να μην επιβάλλεται ΦΠΑ και να αντιμετωπίζονται «χαλαρά» από τις ΔΟΥ.
Στη συναυλία του Σάκη Ρουβά, κόπηκαν 7.000-8.000 εισιτήρια. Η τιμή εισόδου ήταν 20 ευρώ. Συνεπώς τα συνολικά έσοδα υπολογίζονται σε 150.000 ευρώ, καθώς υπήρχαν χορηγίες που κάλυπταν τα έξοδα της διοργάνωσης.
Μέσω βίντεο και καταθέσεων αλλά και έρευνας των στοιχείων που δηλώθηκαν και εκδόθηκαν στην Εφορία, τις εξουσιοδοτήσεις, τα συμβόλαια και τα ιδιωτικά συμφωνητικά που κατατέθηκαν στην Εφορία, τις παράλληλες δραστηριότητες και δαπάνες αλλά ακόμη και κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών θα διευκρινιστεί η νομιμότητα των ενεργειών των εμπλεκόμενων ατόμων.

protothema 

5 σχόλια:

  1. ΟΙ ΡΑΜΠΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΕΘΕΑΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΣΣΙΟΠΙ

    Ο βουλευτής Κέρκυρας του ΚΚΕ Μπ. Χαραλάμπους έκανε επερώτηση για τις βίλες των ξένων στους Παξούς οι οποίες νοικιάζονται μέσω ιντερνετ και δεν είναι δηλωμένες. Ετσι χάνεται εισόδημα από τους ντόπιους αλλά και από το κράτος αφού δεν εισπράτει τους φόρους από τους ξένους.
    Πριν από λίγες μέρες έκανε επέλαση το ΣΔΟΕ στους Παξούς. Μάθαμε για αδήλωτες βίλες ντόπιων αλλά δεν μάθαμε αν ελέγχθηκαν και οι βίλες των Αγγλων και άλλων. Επικίνδυνες μισοδουλειές κύριε Χαραλάμπους αν δεν γίνει η σωστή έρευνα. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να χτυπήσει τα μεσαία εισοδήματα και σύστησε υπηρεσία η οποία παρακολουθεί μέσω δορυφόρου και του google earth τα σπίτια και τις βίλες όλης της Ελλάδας. Εντοπίζει παράνομες βίλες και πισίνες μετά στέλνουν υπαλλήλους του ΣΔΟΕ και φωτογραφίζουν αυτές τις βίλες για τα σχετικά… Αυτοί οι υπάλληλοι εθεάθησαν να φωτογραφίζουν διακριτικά με αυτοκίνητα με συμβατικές πινακίδες βίλες στην περιοχή του Κάστρου, Ανατολικό, Αη Γιώργη και φρόντιζαν να μη γίνονται αντιληπτοί αλλά τυχαία διερχόμενα άτομα το αντιλήφθηκαν
    Οι πολιτικάντηδες που διοικούν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αφού κατάφαγαν το κράτος θεωρούν τον κάθε Ελληνα που έχει κάνει ένα δωμάτιο παραπάνω παράνομο για όσα χρόνια και να περάσουν. Αυτοί καλύπτονται από τη βουλευτική, κομματική κ.λ.π. ασυλία .
    Αντί να ψάξουν να βρουν αυτούς που έφαγαν τα ασφαλιστικά ταμεία ποιος αποφάσισε να παιχτούν στο χρηματιστήριο τα αποθεματικά των ταμείων και να προχωρήσουν σε κατάσχεση των προσωπικών τους περιουσιών ψάχνουν να χτυπήσουν τη μεσαία τάξη της Ελλάδας και τους φτωχούς. Ηδη και στην περιοχή μας θα έχετε προσέξει ότι οι επιχειρηματίες μετατρέπονται σε υπαλλήλουνς ή ανεργους. Γι’ αυτό προτείνω στον μπλόγκερ να ψάξει αυτό το θέμα να βρει φωτογραφίες από τις βίλες των κομματαρχών Νεοδημοκρατών και Πασόκων για να αναλάβουν τις ευθύνες τους αφού τόσα χρόνια συνεχίζουν να στηρίζουν τη σαπίλα των κομμάτων της εξουσίας.
    Δεν μπορεί τόσα χρόνια να μας τρώνε τα αυτιά για να στηρίξομε τους δικούς τους και αυτοί να κατατρώνε τα πάντα και τώρα να τα ζητάνε από μας. Γιατί είναι βέβαιο ότι μέσω του κομματικού μηχανισμού θα φροντίσουν για την πάρτη τους να ξεφύγουν από τους ελέγχους.
    Λοιπόν, βρες φωτο από τις βίλες μπούφων, χρηστακέων, φιλιππίδων, νικατσέων, εργαλείων, χάρων, μπάτμαν-κατσαρικών, μπιριρίδων και λοιπών μεγαλοστελεχών και μετά να τα στείλομε όλοι μαζί στο ΣΔΟΕ. Μην κουράζονται οι άνθρωποι μέσα στο ντάβανο να φωτογραφίζουνε.
    Κοινωνική Δικαιοσύνη δε λέει το ΠΑΣΟΚ;; Εδώ και τώρα να την κάμομε πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδηση: "Κομμουνιστικό πακέτο διακοπών" προσφέρει στους νοσταλγούς του παρελθόντος γραφείο ταξιδιών στην Τσεχία, το οποίο δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους, συνήθως μεσήλικες και υπερήλικες να θυμηθούν τα παλιά."

    Να λοιπόν μια πολύ καλή ιδέα για την αύξηση των τουριστών στο χωριό μας. Να διαμορφώσουμε κατάλληλα ένα μέρος σε "Σοβιετικό στύλ" και να βάλουμε για κάποιες ώρες της ημέρας τους "κόκκινους συντρόφους" του χωριού να συζητούν(σ.σ: τρόπος του λέγειν να συζητούν, μάλλον να διαπλικτίζονται θα ήταν ορθότερο). Νοσταλγοί του κομμουνισμού και του Στάλιν θα συρρέουν κατα χιλιάδες απο όλο το κόσμο για να δούν απο κοντά τον "υπαρκτό σοσιαλισμό" σε όλο του το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος είπε...
    ετσι εξηγουνται ολα ανθρωποι που μεφαλωσαν δικα τους παιδια κλεινουν τα ματια και συνεργαζονται για το ρευστο ....Ε?2

    12 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2010 7:50 Π.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΡΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ Η ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΙΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ,ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ,ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΣΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ,ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ....και γιατι τωρα λιγο περιεργο που εγκαθιστανται ξενοι και αυτοι κανουν κουμαντο με τα τσιρακια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΥΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...