Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Είμαι γαιδαρος παρκαρω οπου γουσταρω!

 By "aslan"
Τα αυτοκόλητα σύντομα και στην Κασσιώπη!!!!


23 σχόλια:

  1. Μοίραζε νερό με τ' ...όνομά του ο Ψωμιάδης!

    http://poulitaria.blogspot.com/2010/08/blog-post_7530.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aslan thelw kai egw!!!
    tha katalaveis poios eimai!!!kernaw ton kafe ;;;;))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΣΑΝ ...ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ...?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς 18 Αυγουστου 2010 5:56 πμ
    Φίλε μου,δεν ξέρω αν επωφελειτε ιδιοκτιτο πάρκιν (και δεν μ'ενδιαφέρει)αλλά δεν μπορω να βλέπω τον καθένα να πηγαίνει με το αυτοκίνητό του στη πλατεία για καφε!! ας περπατήσουν και λίγο.Το περπάτημα είναι υγεία..Για κάτι ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ σαν και αυτούς είναι τα αυτοκόλιτα.που δε σέβονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ti mas les re aslan?kai ego poy xalasa 40.000 eurro gia na paro "mourato" autokinito pos tha kano epidixsi an pao gia kafe me ta podia??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΘΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΗΛΘΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΩΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΟ ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΜΟΡΦΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΘΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΑΡΟΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ?ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ?ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΕΘΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΟΥΣΙΑΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΞΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Υ Τ Ε οι μπάρες μας αρέσουν Ο Υ Τ Ε οι φύλακες!!
    Τώρα για την αλητεία της νύχτας ας κάνουν κάτι οι υπεύθυνοι του χωριού,τι να κάνουμε δλδ να παίζουμε τις γροθιές καθε βράδυ?Ας μαζέψουν τους αλλοδαπούς να τους στείλουν σπίτι τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και εγω ρε παιδια πως θα δειξω το νεο μου αυτοκινητο????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aslan έχεις δίκιο.Δεν είναι δυνατόν οι πολίτες να κάνουν τους αστυνομικούς τα βράδια.....Οσον αφορά τις μπάρες...το πρόβλημα του κυκλοφοριακού του Κασωπιού οφείλεται κυρίως στο "garden" στο λιμάνι.Απίστευτα κακοφτιαγμένο με εκείνη την γωνία που δεν σε αφήνει να στρίψεις και πιάνει όλο τον ωραίο χώρο που κάποτε ήταν πάρκινγκ και εκατοντάδες αυτοκίνητα κατέβαιναν στο Κασώπι το βράδυ ειδικά...Τώρα όποιος κάνει το λάθος να κατέβει στο λιμάνι συναντά κυκλοφοριακό τύπου Αθήνας και χειρότερο με αποτέλεσμα να φεύγει άρον-άρον!Διώχνουμε τους τουρίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προς 22 Αυγούστου 2010 12:21
    Ακριβώς,με λίγα λόγια διωχνουμε τους τουριστες μονοι μας.!!!!!!!το Κασσιώπη κατάντησε Αθηνα με το κυκλοφοριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οι υπεύθυνοι του χωριού....ΔΗΛΑΔΗ ??οχι σε λιγο θα φταιει και ο προεδρος της δημοκρατιας?
    αλλοδαπούς ....για σιγα μαζι με τους ντουπιους ,απο που κι ως που μερα νυχτα μαζι ειναι ..... "garden" στο λιμάνι....μα αυτο εγινε σε σχεση με τις μπαρες και φυλακες καποιος ειπε πως αυτο του θυμιζει μαφιοζικη σικελιανη νοοτροπια και οπως ανακατατασω την εξελισομενη κατασταση της τελευταιας 20ετιας δεν απεχειεαν δε προσθεσω και τα παραπανω α)Λαμια: ας ημουνα εγω εκει και θα τις τουλουμιαζα στο ξυλο β)Batman: MIN LETE VLAKIES ... INE OLOFANERO POS EGO TO EFRTIA3A TO BLOG
    γ)Danilis: ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΕΦΑΛΑΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ δ)ΜΠΟΝΑΜΑΣ: ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΛΕΨΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΕΙΑ κλπ αναδρομικα...λετε να απεχει πολυ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΓΚΑΡΝΤΕΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΕΦΑΛΙΩΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://ec.europa.eu/youreurope/business/expanding-business/finding-business-partners/index_el.htm ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ "επιχειριματικοι ομιλοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΙΣ OFFSHORE ΣΕ ΟΜΙΛΟΥΣ ο νοων νοητω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΕ ΦΑΛΛΩΝ ?????υδροκεφαλοι, ατια ,φαλλων η φελλων ..αυτοι ανηκουν σε αλλη φυλη αποδε..δειγμενα (απο το σπεσιαλ δειγματα) σκεψου μονον οτι 4 η 5 ατομα κυβερνουν ..νεοι ημασταν και γερασαμε δυναστειες καλοι μου κυριοι .ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ δεν ξερω εσεις πως τα βγαζετε περα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ηθελα ναξερα αυτοι που υποστηριζουν το συγκεκριμενο περπατημα τα μαγαζια τους βρισκονται στην πανω και επι της ρουγας για να καταλαβαινομαστε και υπευθυνοι και υποστηριχτες του γκαρντεν και της συγκεκριμενης κατευθυνομενης ελιτ golden members του blog για να ξεκαθαρισουν και οι σελιδες του amung us?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ένα μεγάλο μέρος των κατ'; εκτίμηση 10 δις ευρώ που διέφυγαν από την Ελλάδα το τελευταίο δίμηνο, επενδύεται σε ακίνητα ενός και 1,5 εκατ. στερλινών στο Λονδίνο. Είναι τόσο μεγάλη η ζήτηση που έχει αιφνιδιάσει τους κτηματομεσίτες. Όπως αποκαλύπτει στη The Guardian ένας από τους κτηματομεσίτες «πρόκειται για σοβαρούς αγοραστές με ζεστό χρήμα στο χέρι που ενδιαφέρονται για ακριβά ακίνητα γύρω από το Regent';s Park, το Mayfair και την Marylebone Street, τις ακριβότερες περιοχές στην καρδιά του Λονδίνου. Τις προάλλες είχα έναν πελάτη που μου δήλωσε εξ αρχής πως δεν έχει όριο στον προϋπολογισμό του. Κάποιος άλλος αγόρασε σε χρόνο μηδέν ένα διαμέρισμά δύο υπνοδωματίων για 1,6 εκατ. στερλίνες. Συνήθως είχαμε έναν Έλληνα αγοραστή κάθε τρείς μήνες τώρα έχουμε δεκαπέντε ενδιαφερόμενους την εβδομάδα».
    Η ζήτηση από Έλληνες ξεπέρασε αυτή από τους Άραβες που παραδοσιακά κινούν την αγορά ακινήτων του Λονδίνου.
    Οι Έλληνες ζητούν να αγοράσουν ο,τιδήποτε. Πολλές φορές δεν μπαίνουν καν στον κόπο να ελέγξουν την κατασκευαστική επάρκεια του ακινήτου.
    «Η συνήθης πρακτική είναι να το μεταβιβάζουν αμέσως στα παιδιά τους ούτως ώστε να μην έχουν μπλεξίματα με τις ελληνικές αρχές», υποστηρίζει στη The Guardian στέλεχος μεγάλου κτηματομεσιτικού γραφείου στο κέντρο του Λονδίνου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://forza-grecia.pblogs.gr/2010/04/poy-einai-arage-ta-10-dis-poy-efygan-tis-teleftaies-ebdomades-pr.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://poulitaria.blogspot.com/2010/08/blog-post_82.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...