Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ - ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ


By "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ"
Η φώτο είναι τραβηγμένη απο την κορυφή του Παντοκράτωρα, φαίνεται η απέναντι κορυφή και το ενδιάμεσο οροπέδιο. Είναι η περιοχή που έχει επιλεγεί απο μια επενδυτική εταιρεία αγνώστων στοιχείων για να γίνει η εγκατάσταση των ανεμογεννητριών.

Ο Παντοκράτωρας αυτή τη στιγμή έχει δεκάδες κεραίες

Φανταστείτε τώρα να προστεθούν ακόμη μερικές δεκάδες ανεμογεννήτριες.
Φυσικα οι υπεύθυνοι μιλάνε οτι ο κερκυραϊκός λαός θα είναι παλι κερδισμένος απο αυτή την επένδυση. 

Το οροπέδιο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση

 Κάπως έτσι θα είναι το μαγευτικό οροπέδιο ανάμεσα στις δυο κορυφές μετά την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών

Κατι την γνώμη μας ο κερκυραϊκός λαός πρέπει να ξεσηκωθεί και να επιτρέψει αυτό το έγκλημα. Οι μόνοι κερδισμένοι απο τέτοιες επενδύσεις είναι οι τράπεζες που τις χρηματοδοτούν, οι μεσάζοντες που παίρνουν μίζες και οι άνγωστοι επενδυτές. Ζημιωμένοι θα είναι ο κερκυραϊκός λαός και η ΔΕΗ, αφου θα αγοράζει το ρεύμα στην 3πλάσια τιμή απο την σημερινή τιμή κόστους παραγωγής του ρεύματος.

Πρέπει οι πολιτιστικοί σύλλογοι και οι οικολογικές οργανώσεις να μην επιτρέψουν να γίνει αυτό το έγκλημα.

Το αστείο είναι οτι σε τοπικό κανάλι, οι υπεύθυνοι μας ενημέρωσαν οτι θα αποτελούν και τουριστική ατραξιόν.

Οι κεραίες που ήδη βρίσκονται στην κορυφή του βουνού


1 σχόλιο:

  1. Ναι αυτο μας πειραξε, οι κεραιες και ολο το μπουρ@#$%^λο εκει πανω ειναι μια χαρα! Ο δεσποτας που σηκωσε οροφο και βεβηλωσε τη μονη με τουβλα και μπετα εκανε καλα! Κτιριο αιωνων με επενδυση απο ψευτοπετρα για να καλυτερευσει το ''image'' του ναου!! Οι ανεμογενητριες ειναι το μελλον και οχι οι καγκουριες και οι ανιδεοτητα! Για μενα πιο σημαντικη και ανεπανορθωτη ζημια εγινε με την ''αναπαλαιωση-καταστροφη'' παρα με τις ανεμογεννητριες οι οποιες θα βοηθησουν και στην εξοικονομηση ενεργειας... για σου Δεσποτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...