Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ" ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

12 σχόλια:

  1. Τζιμπακι πηρε κανεις μετα το πανηγυρι στην Κασσιωπη ;;
    σε αλλο γειτονικο Δημο μετα απο καθε πανηγυρι εμφανιζεται και ενα κουλουκι Δημοτικης αρχης με ενα τζιπ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε βριέσαι! Με τον Καλικράτη χάσανε και τα πανηγύρια κάτι από την γκλαμουριά τους! Πρώτα τους έβλεπες όλους το πρωί πουκαμισάτους στην εκκλησιά να χαιρετάνε σα γαμπροί τον κόσμο και το βράδυ πρώτο τραπέζι με αρνί και σουβλάκι. Και δώστου χαιρετούρες και χειραψίες. Τώρα πιός να βγει να τονε δούνε; Ο Καλικράτης έκοψε τη φόρα σε πολλούς. Αφηκε μοναχά τα σκληρά κομματόσκυλα να κάνουνε παιγνίδι. Μοναχά αυτά μείνανε για τα πανηγύρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ (ΞΕ)ΠΟΛΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΤΑ ΑΡΝΙΑ ΘΑ ΠΟΛΙΤΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ??? Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΡΑΚΛΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ??? ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΡΑΓΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΟΥΦΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το εργατικό δυναμικό της Ελλάδος φτάνει συνολικά τα 4.9 εκαττομύρια, και είναι το δεύτερο πιο σκληρά εργαζόμενο αναμέσα στις χώρες του ΟΟΣΑ, μετά την Νότιο Κορέα.[14] Το Κέντρο Ανάπτυξης του Γκρόνιγκεν δημοσίευσε μια έρευνα που αποκάλυπτε ότι μεταξύ του 1995 και του 2005, η Ελλάδα ήταν η χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό ωρών εργασίας ανά εργαζόμενο ανάμεσα στα Ευρωπαϊκά έθνη. Οι Έλληνες εργάστηκαν κατά μέσον όρο 1,900 ώρες ανά έτος, ακολουθούμενοι από τους Ισπανούς (με μέσο όρο 1,800 ώρες ανά έτος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πηγαίνετε ρε στο βουβαλόπαιδο τον Κακάτσα στις Συνιές να μάθετε από πολιτισμό!! Απολίτιστοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΤΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΙΑ; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΥΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΚΑΝΕΣ; ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΟΛΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραία η λογική σου.Οποιος διαφωνεί κάτι με που συμβαίνει στα κοινά δεν πρέπει να λέει την άποψή του αλλά να αναλαμβάνει την διοίκηση.Πολύ καλό.Αλλά δυστυχώς αυτά δεν γίνονται.
    Βέβαια δεν είναι όπως τα λες.Δυο-τρία άτομα πρότειναν και διαφορετικές δραστηριότητες του συλλόγου πέρυσι και αμέσως μπήκε σε κίνηση ο κόμματικός μηχανισμός εντός και εκτός του συλλόγου και κατάφερε με την προπαγάνδα του να ακυρώσει την κίνηση.
    Αν δεν σταματήσουν οι σύλλογοι να είναι προεκτάσεις των κομμάτων δεν πρόκειται να γίνει κάτι που να οφελήσει πνευματικά τους πολίτες.
    Μην ξεχνάς οτι οι σύλλογοι είναι και "μορφωτικοί". Προσφέρουν μόρφωση στους πολίτες. Ποιά είναι η μόρφωση που έχουν προσφέρει απο την ίδρυσή τους;
    Υπήρξαν ποτε στελέχη στους συλλόγους ικανά να προσφέρουν μόρφωση;
    Πως όμως να μιλήσουμε για μόρφωση όταν οι σύλλογοι χρησιμοποιούνται "παραδοσιακά" για προσωπική προβολή και ψηφοθηρία;
    Οσο για τα σουβλάκια και τα αρνιά προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα.Ούτε και με τους χορούς.Αλλά μόνο αυτά έχουμε να προβάλλουμε σαν πολιτισμό μας;Δεν υπάρχει τίποτα άλλο;Ή μόνο αυτά γνωρίζουμε να κάνουμε;
    Και αν γνωρίζουμε μόνο αυτά μήπως πρέπει να προβληματιστούμε και να προσπαθήσουμε να μορφωθούμε πρώτα σε προσωπικό επίπεδο και ύστερα σε συλλογικό;
    Δεν είναι κακό να παραδέχεσαι ότι είσαι αμόρφωτος. Το να είσαι αμόρφωτος και να νομίζεις οτι είσαι "σοφός" είναι το καταστρεπτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΑΚΙΡΗς Η ΤΟ ΚΑΘΕ ....ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το να είσαι αμόρφωτος και να νομίζεις οτι είσαι "σοφός" είναι το καταστρεπτικό.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ¨¨ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΟΛΑ ¨εχουμε γεμισει ενα ματσο ηλιθιους ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ αυτοι οι ηλιθιοι υποβιβαζουν την νοημοσυνη μας μα δυστυχως το συστημα βρωμαει οσο βαθεια και να το ψαξεις ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΣΙΩΠΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ..ΑΠΟ ΧΕΡΙ..ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΠΙΛΑ..ΜΟΡΦΩΣΗ ..ΧΙΛΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΛΑΛΕΙ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΥΝΔΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΣΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ψυχη ρε παιδια και μπεσα τα υπολοιπα ειναι αλητεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΛΟΡΔΙΚΗ ΑΓΓΛΙΚΗΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΣΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΩΣ ΠΑΝΙ..ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΔΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΜΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΟΥΦΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!!mallon de exete koitaktei teleytaia ston ka8refti ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...