Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ: ΜΑΧΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ – ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΣΟΚ 2012 Η ΝΔ – ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

Δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα δεν παραγγέλνουν μόνο τα κόμματα, οι μεγάλες δυνάμεις, οι τράπεζες κ.λπ. Παραγγέλνουν και οι γείτονές μας, για να δουν με ποιον θα έχουν να κάνουν στο άμεσο μέλλον και να προσαρμόσουν αναλόγως την στρατηγική τους.

Πληροφορηθήκαμε, λοιπόν, τα αποτελέσματα μεγάλης πανελλαδικής δημοσκόπησης (σε δείγμα 2.000 ατόμων) που έγινε για λογαριασμό πρεσβείας γειτονικής μας χώρας και παραδόθηκε στους «πελάτες» την Τετάρτη.
Φυσικά, τα αποτελέσματα που προέκυψαν δεν έχουν καμία σχέση με τις δημοσκοπήσεις-πατσαβούρες που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ των ολιγαρχών, με σκοπό τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Ιδού τα αποτελέσματα (τα οποία τους προκάλεσαν… ισχυρό σοκ), στα οποία έχει γίνει αναγωγή επί των εγκύρων:
ΣΥΡΙΖΑ 26%
Χρυσή Αυγή 25%
ΝΔ 14%
Ποτάμι 5%
ΑΝΕΛ 4%
ΚΚΕ 4%
Ελιά (ΠΑΣΟΚ) 3%
ΔΗΜΑΡ 1,5%
Λοιπά Κόμματα 7,5%
Αναποφάσιστοι 10%
Όπως πληροφορούμεθα, παρόμοια αποτελέσματα έλαβε την προηγούμενη Δευτέρα (από την ίδια εταιρεία) και η πιάτσα Συγγρού και μετά την ανάγνωσή τους ακολούθησε μεγάλη παραγγελία… ηρεμιστικών για τη μεγάλη νύχτα της 25ης Μαΐου…
Υπομονή, 19 και σήμερα μείνανε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...