Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

Δώσε ένα τέλος στην απαξίωση της Κέρκυρας

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΓΓΕΛΗΣ

Φίλε συμπολίτη , φίλη συμπολίτισσα

Απευθύνομαι σε όλους τους συμπολίτες μου στο νησί χωρίς καμιά εξαίρεση. Γνωρίζεις φυσικά ότι σε λίγες ημέρες, στα μέσα Μαΐου περίπου, θα κληθείς στις κάλπες για να επιλέξεις δια της ψήφου σου εκείνους που για τα επόμενα πέντε χρόνια θα διαχειριστούν τις τύχες του τόπου σου.

Μέχρι την Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών θα βρεθείς μπροστά σε άφθονο προεκλογικό υλικό των συνδυασμών, θα δεις ατελείωτες ώρες προεκλογικών συζητήσεων σε τοπικά κανάλια, θα δεις εκατοντάδες προεκλογικά διαφημιστικά μηνύματα συνδυασμών και υποψηφίων σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Μέσα λοιπόν σε αυτή την δίνη της προεκλογικής εκστρατείας θα ήθελα να σου ζητήσω να σκεφτείς πολύ σοβαρά κάποια θέματα πριν βγεις από το παραβάν του εκλογικού σου τμήματος. Με ηρεμία, σύνεση και νηφαλιότητα όπως αρμόζει σε κάθε ενεργό πολίτη.


Να σκεφτείς όλη αυτή την τραγική κατάσταση που καθημερινά αντικρίζεις στην Κέρκυρα. Την εγκατάλειψη των δημοσίων υποδομών, την ανυπαρξία των βασικών υπηρεσιών Υγείας, την τραγική απαξίωση του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας, την καθημερινή κοροϊδία για να μετακινηθούμε στην ηπειρωτική Ελλάδα είτε με πλοίο είτε με αεροπλάνο,  τον εφιάλτη της  ανεργίας που αντιμετωπίζεις εσύ, τα παιδιά σου, ο φίλος σου, ο γείτονας σου, την πλήρη εγκατάλειψη της πλούσιας υπαίθρου μας, την ανυπαρξία των βασικών και σημαντικών ελέγχων  της αγοράς, το άθλιο οδικό δίκτυο, την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος του νησιού με τις συνεχείς καταπατήσεις, την πλήρη εγκατάλειψη των αθλητικών εγκαταστάσεων, την έλλειψη στοιχειώδους δημόσιου φωτισμού, την εγκατάλειψη  των αρχαιολογικών χώρων, την ελλιπέστατη αστυνόμευση της πόλης και της υπαίθρου και τόσα άλλα.

Όλα αυτά σου ζήτω να τα σκεφτείς πολύ σοβαρά. Πρόκειται για το μέλλον όλων μας, για το μέλλον της Ελλάδας, το μέλλον το δικό σου, το δικό μου, το μέλλον των παιδιών μας. Μόνο έτσι θα κατανοήσεις ποιοι , με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους, οδήγησαν την Κέρκυρα στην πλήρη απαξίωση. Τα ονόματα τους τα γνωρίζεις καλά. Έχεις συζητήσει πολλές φορές για τους πολιτικούς παράγοντες που φέρουν την ευθύνη για την κατάντια του νησιού.

Είμαι σίγουρος πως θα το κάνεις γιατί έτσι προστάζει η συνείδηση σου. Και εκείνη την Κυριακή, βγαίνοντας από το παραβάν θα δείξεις την πραγματική σου δύναμη στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς την σαπίλα και την διαφθορά που κλέβει το μέλλον σου, που ρημάζει αυτό το πανέμορφο νησί.

Τώρα όμως έχει έρθει η στιγμή να μιλήσεις ΕΣΥ ……

Είμαι σίγουρος πως θα επιλέξεις την Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο, την αυτοδιοικητική έκφραση του Κινήματος της Χρυσής Αυγής, την μοναδική πραγματική δύναμη ανατροπής, την μοναδική φωνή αντίστασης, την μοναδική δύναμη που ενώνει όλους τους Επτανήσιους ενάντια στο σύγχρονο πολιτικό κατεστημένο της ρεμούλας, της μίζας και της διαφθοράς.

Εμείς στην Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο δεν θα σου υποσχεθούμε τίποτε.

Θα δουλέψουμε μαζί με σένα, με δύναμη, εντιμότητα, αξιοκρατία, θέληση, πίστη και αλληλεγγύη έτσι ώστε να είμαστε πια υπερήφανοι που ζούμε σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο. Που θα ζούμε στην Κέρκυρα και την Ελλάδα των ονείρων μας.

Με την Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο μπορείς να δώσεις ένα τέλος στην απαξίωση της Κέρκυρας.

Τσιγγέλης Κωνσταντίνος
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας με την Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...