Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ελληνική Αυγή: Το αποτέλεσμα των εκλογών του 2012 δεν ήταν... πυροτέχνημα

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο προς τους ψηφοφόρους της, στην οποία, μεταξύ άλλων τονίζεται πως αποδείχτηκε ότι το ποσοστό της Χ.Α στις εκλογές του 2012 δεν ήταν πυροτέχνημα.



Το κείμενο έχει ως εξής:
Συγχαίρουμε κι ευχαριστούμε τους 6500 Έλληνες κι Ελληνίδες των Επτανήσων, που κόντρα σε απειλές κι εκβιασμούς απέδειξαν ότι το αποτέλεσμα των εκλογών του 2012 δεν ήταν πυροτέχνημα και στέκονται σταθερά στο πλευρό μας, δίνοντας μαζί μας τον αγώνα για την εθνική απελευθέρωση. 
Οι εθνικιστές αποκτούμε πλέον «φωνή» στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, μέσω της μίας έδρας στο Περιφερειακό Συμβούλιο που κατέκτησαν στο πρόσωπο του συναγωνιστή Νικόλαου Λεμοντζή οι Επτανήσιοι Εθνικιστές. 
Η μεγάλη επιτυχία, τηρουμένων των αναλογιών, με τη διατήρηση ουσιαστικά των ποσοστών μας στα Ιόνια Νησιά, μας δίνει τεράστια δύναμη και δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για τη μάχη που ακολουθεί την επόμενη Κυριακή, στις Ευρωεκλογές.
Ο αγώνας για Πατρίδα και Έθνος δεν τελειώνει ποτέ! Ζήτω η Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...