Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΟΔΗΣΣΟΥ - ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΖΩΑ ΒΙΑΣΑΝ, ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ...

 
 Βίασαν και έκαψαν ζωντανές γυναίκες. Δολοφόνησαν εν ψυχρώ πολίτες και τους έκαψαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη. Στραγγάλισαν με καλώδιο την έγκυο γυναίκα αλλά λίγα δευτερόλεπτα πριν, βίντεο αποθανάτισε τον δολοφόνο και τις κραυγές της! Ημίγυμνες κοπέλες, βιασμένες με καμμένο πρόσωπο – εικόνες που συγκλονίζουν.

Οι Ουκρανοί ναζί είχαν μπει πάνοπλοι στο κτίριο, δολοφόνησαν εν ψυχρώ τους άνδρες με σφαίρες στο κεφάλι. Βίασαν, βασάνισαν και έκαψαν ζωντανές τις γυναίκες. Όλα αυτά με φωτογραφίες – ντοκουμέντα μέσα από το σφαγείο που έγινε το έγκλημα και αναλυτική περιγραφή. Η αυτοψία που έγινε λοιπόν στην οποία μετείχαν και Ρώσοι επιτελείς που κατέφθασαν για αυτό τον σκοπό συμπέρανε τα εξής: Τα θύματα ήταν πολύ περισσότερα από 42, όπως υποστηρίζει η επίσημη ανακοίνωση του Κιέβου.
Οι παρακρατικές ομάδες φασιστών εισέβαλλαν στο κτίριο και αιχμαλώτισαν δεκάδες πολίτες όπου και τους δολοφόνησαν όλους με θηριωδία χωρίς να αφήσουν μάρτυρες. Η φωτιά μπήκε μετά σε μέρη του κτιρίου ή απ” ευθείας στα πρόσωπα των θυμάτων ώστε να χαθούν τα ίχνη των δολοφονιών και να χρεωθούν τα πάντα στην πυρκαγιά. Η πρώτη πράξη ήταν να καούν οι σκηνές των διαδηλωτών που βρισκόντουσαν εκτός κτιρίου. Έτσι δόθηκε η εντύπωση πως η φωτιά ήταν μεγάλη και ξεκίνησε απ” έξω.
Η δεύτερη κίνηση ήταν να επιτεθούν στους διαδηλωτές που φυλούσαν την κεντρική πύλη. Οι διαδηλωτές κάηκαν ολοσχερώς πρώτα στην κεντρική είσοδο… …έπειτα στις υπόλοιπες δύο. Όπως βλέπετε, οι Ουκρανοί φασίστες δρουν ανενόχλητοι.
 http://olympia.gr/
 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...