Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ινδική υπόθεση το τουρνουά Κρίκετ της Κέρκυρας!


Το σχολείο του Jain B' κατέκτησε το Διεθνές Τουρνουά στο νησί των Φαιάκων, επικρατώντας στον τελικό του Goenka.
– Με τρεις νίκες και μια ήττα, η κερκυραϊκή ομάδα έφτασε ως την 5άδα. Σε ινδική υπόθεση εξελίχθηκε το φετινό, σπουδαίο, διεθνές σχολικό τουρνουά Κρίκετ της Κέρκυρας, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία του αθλήματος.

 Μιας και στον τελικό, οι δύο φιναλίστ ήταν από... Ινδία μεριά, ενώ, συνολικά, στο final 4, οι τρεις εκ των τεσσάρων ήταν από την ασιατική χώρα... Με τους περυσινούς πρωταθλητές του Joburg της Νοτίου Αφρικής να «χαλάει» το «καρέ», μεν, αλλά να «βολεύεται» με τη συμμετοχή του στον μικρό τελικό... Και το σχολείο τoυ Jain B' να κατακτά σχετικά εύκολα την πρώτη θέση των αγώνων, κερδίζοντας στον τελικό τo Goenka.
Όσο για την κερκυραϊκή ομάδα; Σε γενικές γραμμές, κέρδισε εντυπώσεις, με την πέμπτη θέση που κατέλαβε, μετρώντας στη διοργάνωση τρεις νίκες και μόλις μια ήττα. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί, πως μετά τη λήξη του αγωνιστικού κομματιού της διοργάνωσης, ακολούθησε gala dinner στο ξενοδοχείο «Ακτή Μεσογγή», προς τιμήν των ομάδων.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...