Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Παρακρατικοί επιτέθηκαν και τραυμάτισαν γυναίκες υποψήφιες της Ελληνικής Αυγής στο Μαρούσι - Σοβαρά τραυματίας μια γυναίκα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα παρακρατικών κουκουλοφόρων έφυγε από κτίριο που έχουν καταλάβει στο Μαρούσι (η αστυνομία και ο δήμος φυσικά δεν τους ενοχλούν) και επιτέθηκε κατά τριών υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής - του συνδυασμού που πρόσκεινται στον Λαϊκό Σύνδεσμο- στην λαϊκή αγορά της περιοχής, κοντά στον σταθμό των ΗΣΑΠ.
 
Η ένοπλη ομάδα αποτελείτο από 50 άτομα με κράνη, κουκούλες, ρόπαλα και άλλα φονικά εργαλεία, έχοντας σαφείς προθέσεις ανθρωποκτονίας, εισέβαλλαν στην Λαϊκή Αγορά και επιτέθηκαν σε γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους.
 
Τραυμάτισαν σοβαρά τρεις από αυτούς, ενώ το μοιραίο απεφεύχθη με την παρέμβαση εργαζομένων στην Λαϊκή Αγορά και απλών πολιτώνοι οποίοι κατάφεραν και τους έτρεψαν στο τέλος σε φυγή.
 
Πριν λίγο ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για το αιματηρό περιστατικό: 
 
«Την δολοφονική επίθεση παρακρατικών κουκουλοφόρων δέχτηκε ομάδα υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής που “τόλμησε” να μεταλαμπαδεύσει τις θέσεις μας για την τοπική αυτοδιοίκηση στην Λαϊκή Αγορά του Αμαρουσίου.
 
Ένοπλη ομάδα 50 παρακρατικών με κράνη, κουκούλες, ρόπαλα και άλλα φονικά εργαλεία, έχοντας σαφείς προθέσεις ανθρωποκτονίας, εισέβαλλαν στην Λαϊκή Αγορά και επιτέθηκαν σε γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους.
 
Τραυμάτισαν σοβαρά τρεις από αυτούς, ενώ το μοιραίο απεφεύχθη με την παρέμβαση εργαζομένων στην Λαϊκή Αγορά και απλών πολιτών.
 
Όπως «συνηθίζεται» σε τέτοιες δολοφονικές επιθέσεις της παρακρατικής αριστεράς, δεν υπήρξε καμία σύλληψη, αφού η αστυνομία ήταν για άλλη μία φορά απούσα, παρά το γεγονός ότι η εν λόγω ένοπλη συμμορία παρέλασε κυριολεκτικά μέσα από κεντρικούς δρόμους του Αμαρουσίου.
 
Είναι σαφές ότι οι αλήτες της παρακρατικής αριστεράς, προσπαθώντας να στηρίξουν την συγκυβέρνηση του μνημονίου, επιχειρούν την φίμωση των μοναδικών πολιτικών αντιπάλων της κλεπτοκρατίας.
 
Ας γνωρίζουν οι θιασώτες της κλεπτοκρατίας ότι οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ούτε από τις πολιτικές διώξεις, ούτε από τις δολοφονικές επιθέσεις».
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...