Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Βίντεο: Προσήγαγαν συνταξιούχο που αποδοκίμασε τον "ψηφίστε με για τον συμφέρον σας" Ε.Βενιζέλο

Αστυνομικοί που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το εκλογικό τμήμα του Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης για την αποφυγή επεισοδίων την ώρα που θα ψήφιζε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προχώρησαν στην προσαγωγή ενός συνταξιούχου γιατί τόλμησε να αποδοκιμάσει τον Ε. Βενιζέλο.

Είναι η πολλοστή φορά που ο Ε. Βενιζέλος αποδοκιμάζεται από πολίτες. Το ίδιο συνέβη και στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπως και στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του κ. Βενιζέλου, στις οποίες συνοδεύονταν από διμοιρίες των ΜΑΤ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. 
Σήμερα το πρωί κατά την αποχώρηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από το εκλογικό τμήμα ένας συνταξιούχος που περνούσε από κει και είδε μια ομάδα ατόμων (πιθανότατα από το πολικό του γραφείο)  να χειροκροτά τον κ. Βενιζέλο και αντέδρασε φωνάζοντας: «Τι χειροκροτάτε; Δεν ντρέπεστε; Ξεχάσατε τη Λίστα Λαγκάρντ;».
Αποδοκίμασε και τον ίδιο τον κ. Βενιζέλο, κάτι που εξόργισε τον ίδιο, ενώ επενέβησαν και οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς. Τη σκυτάλη πήραν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο και τον προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Λίγη ώρα πριν ο πάντα πληθωρικός και με αλαζονικό-υπεροπτικό ύφος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος κάλεσε τους ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν. «Ψηφίστε με για το συμφέρον σας», είπε.
Αλλιώς θα χάσουμε το γίγαντα της πολιτικής που μας… σώζει εδώ και χρόνια, ως υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Α. Σαμαρά. Δεν προλαβαίνει ο άνθρωπος να ψηφίζει τα μνημόνια και αγωνιά για το πώς θα ψηφίσει και τα επόμενα…
«Όλοι περιμένουμε με σεβασμό τον ελληνικό λαό να διατυπώσει τη βούλησή του για το μέλλον του τόπου, για την ενότητα και την ασφάλεια της χώρας». Εκείνο που ήθελε προφανώς να πει ο κ. Βενιζέλος είναι ότι περιμένει τα αποτελέσματα με μεγάλη ανησυχία, καθώς «καίγεται» να δει αν θα διασωθεί ο ίδιος πολιτικά. Για το ΠΑΣΟΚ δεν το συζητάμε. Έχει τελειώσει οριστικά.
Και συνέχισε ο κ. Βενιζέλος ρίχνοντας τη ρουκέτα. «Εύχομαι οι Έλληνες πολίτες με την ψήφο τους να προστατεύσουν το συμφέρον τους χωρίς να δώσουν σημασία στις σειρήνες των ψευδαισθήσεων».
Μόνο με ψήφο στο ΠΑΣΟΚ-Ελιά θεωρεί ο κ. Βενιζέλος πώς προστατεύεται το συμφέρον των πολιτών. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την άποψη του «σπέρνει ψευδαισθήσεις» και η Χρυσή Αυγή είναι… επικίνδυνη.
Το γεγονός ότι όπου πηγαίνει ο κ. Βενιζέλος τον ακολουθούν και διμοιρίες των ΜΑΤ ή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπό το φόβο των αποδοκιμασιών δεν τον προβληματίζει.
Αυτό συνέβη και πριν από λίγο. Στο εκλογικό κέντρο στο οποίο θα ψήφιζε συγκεντρώθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προς αποφυγήν όσων έγιναν στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να γίνεται στόχος αποδοκιμασιών και γιουχαϊσμάτων από τους ψηφοφόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...