Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

ΡΩΣΣΟΙ OFF – ΣΕΡΒΟΙ OFF. O TOYΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ STOP! ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ…

Μιλούν για σουξέ στόρι ενώ κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα ο τουρισμός ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της Βορείου Ελλαδας!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ:
“Ποσοστό Ρώσων τουριστών ακυρώνουν τις προγραμματισμένες τους διακοπές στην Ελλάδα. Κάποιοι μιλούν ήδη για ζημιά άνω των 400 εκ Ευρώ. Τόποι προορισμού ως επί τω πλείστο είναι η Βόρεια Ελλάδα, Χαλκιδική και Πιερία.
Οι θεομηνία που πλήττει την Σερβία-Βοσνία έχει προκαλέσει τεράστιες ζημιές. Δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά έχουν καταστραφεί. Αυτοκίνητα, αποθήκες, καταστήματα. Δεν έχουν νερό να πιουν οι άνθρωποι… Μαθαίνω από γνωστούς ότι άρχισαν να ακυρώνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα. Το ζήτημα θα εμφανιστεί την επόμενη εβδομάδα έντονα και θα απασχολήσει.
Ήδη εδώ (Βόρεια Ελλάδα) άρχισαν πολίτες να μαζεύουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για αποστολή στην Σερβία (Βόρεια Ελλάδα). Έχουμε στείλει ως κράτος στο παρελθόν παντού βοήθεια εκτός από την Σερβία σήμερα!!!!
Το ζήτημα είναι το εξής; Οι ακυρώσεις των Σέρβων θα καταστρέψουν τον τουριστικό τομέα της Πιερίας και θα επιφέρουν μεγάλο πλήγμα στην Χαλκιδική. Είναι σοβαρό.
Σας παρακαλώ να δείτε το θέμα και να κάνετε ένα ρεπορτάζ – έρευνα γι’ αυτά που σας λέω. Ήδη πάνω από 10 γνωστές οικογένειες από Βελιγράδι με ενημέρωσαν ότι δεν έρχονται. Δεν είμαι ξενοδόχος αλλά ο κύκλος μου σχετίζεται με ανθρώπους από Σερβία. Δεν κατεβαίνει φέτος κανείς!!!!!!
Θα το εκτιμήσω”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...