Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Aπίστευτο: "ΠΑΣΟΚοποιεί" πλήρως την κυβέρνηση ο Α.Σαμαράς με "ενέσεις" από ΔΗΜΑΡ!


"Χαμένος" στην μετάφραση του μηνύματος των ευρωεκλογών δείχνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ετοιμάζεται να ΠΑΣΟΚοποιήσει ακόμα περισσότερο την κυβέρνησή του και να τοποθετήσει περισσότερα στελέχη της Ελιάς, αλλά και της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, αν δεχθεί η ΔΗΜΑΡ να στηρίξει κοινοβουλευτικά!

Εγκαταλείποντας ουσιαστικά τη ΝΔ της οποίας τα στελέχη πλέον δεν εμπιστεύεται.
Οι τροικανοί θέλουν ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να περάσουν τα νομοσχέδια που θέλουν κι έτσι η είσοδος της ΔΗΜΑΡ που έχει "πεθάνει" σε επίπεδο λαϊκής εκπροσώπησης θα υποδυθεί το κοινοβουλευτικό "ζόμπι" για να στηριχθούν οι επιλογές των δανειστών.
Ετσι στην κυβέρνηση εισέρχονται οι Ανδρέας Λοβέρδος και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το ΠΑΣΟΚ και από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ οι φιλομνημονιακοί
Γρηγόρης Ψαριανός, ο Σπύρος Λυκούδης και Βασίλης Οικονόμου!
Ποιοι αποχωρούν: Θα αποχωρήσει ο Αδωνις Γεωργιάδης και να εισέλθει ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος έχασε τη βουλευτική του έδρα όταν μπήκε υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων,  ο Γιάννης Στουρνάρας και ορισμένοι άλλοι και θα αντικατασταθούν από μια πλειάδα στελεχών που θα επιλέξει η τρόικα. 
O υπουργός Εξωτερικών Ε.Βενιζέλος είναι φυσικά "ακούνητος" από το ΥΠΕΞ (έρχονται ισχυρές αναταράξεις στα ελληνοτουρκικά) και επίσης δεν πρόκειται να μετακινηθεί από το ΥΠΕΘΑ ο Δ.Αβραμόπουλος.
Γιατί βάζει στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και όχι νεοδημοκράτες στην κυβέρνηση; Γιατί, απλά δεν εμπιστεύεται το ίδιο του το κόμμα, πλέον. Δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους που τον έκαναν αρχηγό και πλέον έχει τεθεί υπό τον απόλυτο έλεγχο του Ε.Βενιζέλου, ειδικά μετά την "τεράστια" νίκη του 8% που κατήγαγε το ΠΑΣΟΚ.
Στη ΝΔ δεν είναι λίγοι αυτοί που υπονοούν ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Α.Σαμαρά σε επίπεδο "φυσικής κατάστασης"...
Αλλά οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες είναι περιορισμένου εύρους μετά την ήττα: Ο Α.Τσίπρας δεν του επιτρέπει πλέον ούτε να διορίσει νέο διοικητή στην ΤτΕ, εννοώντας ότι δεν μπορεί εκεί να τοποθετήσει τον Γιάννη Στουρνάρα.
Το εσωκομματικό κλίμα στη ΝΔ είναι βαρύ και θα γίνεια κόμα βαρύτερο στη νέα κυβέρνηση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...