Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Στον Ποταμό την Κυριακή, ο ΜητροπολίτηςΤην Κυριακή 25 Μαΐου, το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, θα ιερουργήσει στην ενορία του Τεμπλονίου, ενώ το απόγευμα θα προεξάρχει της Λιτανείας που πραγματοποιείτε στην ενορία του Ποταμού.   


ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
 
Για μια ακόμη φορά η Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων θα βρεθεί κοντά στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων και γενικότερα τους μαθητές που διαγωνίζονται αυτό το διάστημα στα σχολεία τους, με την τέλεση Παρακλήσεως στο Προσκύνημα του Αγίου Σπυρίδωνος την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014 και ώρα 6.30 το απόγευμα. Την Παράκληση θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος, ο οποίος θα αναπέμψει ειδική δέηση για τα παιδιά, θα τους δώσει ευλογίες και θα παραθέσει μικρή δεξίωση για τα ίδια  και τους γονείς τους, αποδεικνύοντας την συμπαράσταση της τοπικής Εκκλησίας στον αγωνία και τον κόπο των νέων.
 
ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ
Την Τρίτη 27 Μαΐου 2014 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Σκριπερού θα πραγματοποιηθεί η λήξη των συναντήσεων των Κύκλων συμμελέτης Αγίας Γραφής, με εσπερινό που θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, ο οποίος στη συνέχεια θα μιλήσει στους συμμετέχοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...