Κυριακή, 11 Μαΐου 2014

Επίσκεψη Τρεπεκλή στην Κασσιώπη, συνάντηση με Μητροπολίτη Νεκτάριο

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κέρκυρα Να Ζεις» και υποψήφιος δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής επισκέφθηκε την Κασσιώπη, όπου: παρακολούθησε την λιτανεία της Υπεραγίας Θεοτόκου της Κασσωπίτρας, που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Κασσιώπη, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριου και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών. 

Επισκέφθηκε μαζί με τους υποψήφιους του συνδυασμού του τις εγκαταστάσεις του βιολογικού σταθμού Κασσιόπης και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του έργου προϋπολογισμού 3 εκ. ευρώ. 
Το έργο που πραγματοποιήθηκε από τη δημοτική αρχή Τρεπεκλή αποτελεί απαίτηση χρόνων για την ευρύτερη περιοχή και απομένει μόνο η ολοκλήρωση του περιβάλλοντος χώρου, με τον κ. Τρεπεκλή να εκτιμά ότι η μονάδα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία αυτό το καλοκαίρι, όπως ήταν και η δέσμευσή του, ως Δημάρχου Κέρκυρας. 
Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η επίλυση των σοβαρών προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος, που αποφέρει πολλαπλά οφέλη τόσο στον τουρισμό και την τοπική οικονομία όσο και στην καθημερινότητα των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...