Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Δημόσια παραδοχή Τουρτσίνοφ: «Έχουμε χάσει την Ανατολική Ουκρανία και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα» (vid)

Την παραδοχή ότι έχει χαθεί πλήρως ο έλεγχος στην Ανατολική Ουκρανία έκανε ο μεταβατικός πρόεδρος στο Κίεβο Aleksandr Turchinov ο οποίος ανέφερε πως οι δυνάμεις του δεν μπορούν όχι μόνο να επιβάλλουν την τάξη και τον έλεγχο στις επαναστατημένες επαρχίες, αλλά ούτε καν να παρέμβουν σε αυτές.
 Μάλιστα ο Turchinov δήλωσε πως υπάρχουν «κάποιοι άνθρωποι στις υπηρεσίες ασφαλείας οι οποίοι συνεργάζονται με τους τρομοκράτες» όπως αποκάλεσε τους ρωσόφωνους στην Α. Ουκρανία που έχουν προχωρήσει σε καταλήψεις κυβερνητικών κτιρίων.

Ο Turchinov στη συνέχεια ομολόγησε πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει με τις επαρχίες, ουσιαστικά λέγοντας ότι έχουν χαθεί οριστικά και αμετάκλητα για το Κίεβο, αυτές περιοριζόμενος να πει ότι τώρα το μόνο που οι δυνάμεις ασφαλείας μπορούν να κάνουν είναι να εμποδίσουν να εξαπλωθεί η κρίση και στην υπόλοιπη Ουκρανία.
Λέγοντας υπόλοιπη Ουκρανία, ενοεί πρωτίστως την Οδησσό που "καίει" κυριολεκτικά τους Αμερικανούς να μην πέσει στα χέρια των ρωσόφωνων καθώς θα ενοποιήσει όλα τα ρωσικά εδάφη μέχρι την Υπερδνειστερία, και θα μετατρέψει ολοκληρωτικά τη Μαύρη Θάλασσα σε ρωσική. «Ο κύριος και πρωτεύουν σκοπός μας πλέον είναι να εμποδίσουμε την εξάπλωση της τρομοκρατικής απειλής και στις υπόλοιπες περιοχές της Ουκρανίας», δήλωσε ο Turchinov.

διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...