Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Χρυσή Αυγή: "Έγινε νοθεία και αλλοίωση αποτελέσματος στο Δήμο Αθηναίων"

Για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος στο δήμο της Αθήνας, προκειμένου να μην περάσει ο Ηλίας Κασιδιάρης τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας Αρη Σπηλιωτόπουλο, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.
Η ανακοίνωση:  
«ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ: Σε ποια Ε.Τ. του Δήμου Αθηναίων μας έκλεψαν ψήφους - Λαθροχειρίες για να μην περάσουμε την διαλυμένη ΝΔ 
Εκλογικό Τμήμα 1022 (7ο Δημοτικό Διαμέρισμα): Από τις 77 ψήφους της Ελληνικής Αυγής που κατέγραψε επίσημα η εφορευτική επιτροπή, το υπουργείο ανακοίνωσε 36 ψήφους! ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΛΕΨΑΝ 41 ΨΗΦΟΥΣ! Εξαφάνισαν πάνω από τους μισούς μας ψηφοφόρους! 
Εκλογικό Τμήμα 406 (4ο Δημοτικό Διαμέρισμα): Από 44 ψήφους το υπουργείο κατέγραψε 21! ΕΚΛΕΨΑΝ 23 ΨΗΦΟΥΣ.  
Εκλογικό Τμήμα 752 (6ο): έκλεψαν 10 ψήφους  
Εκλογικό Τμήμα 814 (6ο): έκλεψαν 7 ψήφους
Εκλογικό τμήμα 40 (4ο): έκλεψαν 6 ψήφους
Εκλογικό τμήμα 466 (3ο): έκλεψαν 7 ψήφους  
Εκλογικό τμήμα 603 (5ο): έκλεψαν 6 ψήφους  
Εκλογικό τμήμα 908 (7ο): έκλεψαν 4 ψήφους κ.ο.κ.  
Με απλά λόγια, σε τμήματα που υπήρχαν εκλογικοί αντιπρόσωποι της Ελληνικής Αυγής, οι ψήφοι χάνονταν στον δρόμο από το εκλογικό τμήμα στο υπουργείο. Και ήδη μιλάμε για εκατοντάδες καταγεγραμμένες ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ψήφους από τα τμήματα που ελέγχαμε.  Φανταστείτε τι έγινε σε τμήματα που δεν υπήρχε εκλογικός μας αντιπρόσωπος.... πραγματική σφαγή!  Με λαθροχειρίες και κλοπές η διαλυμένη ΝΔ του Σαμαρά τελικά κατάφερε να αποκτήσει αναιμικό και πλαστό προβάδισμα (0,8%) έναντι της Χρυσής Αυγής.  Ήδη το Νομικό μας τμήμα συντάσσει ενστάσεις και όσοι έκλεψαν τις ψήφους των Ελλήνων πολιτών θα λογοδοτήσουν. Η παρουσία των διαπιστευμένων εκπροσώπων μας στο υπουργείο εσωτερικών και την Singular Logic και η σύγκριση με τα στοιχεία που απέστειλαν οι εκλογικοί μας αντιπρόσωποι αποκάλυψαν την κλοπή και την αλλοίωση του αποτελέσματος.»
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Ωρα να μαζεύουμε κι από δω κάτι κ@λόπαιδα που μας έχουν ρημαξει ! http://www.trelokouneli.gr/autoi-einai-oi-pente-albanoi-pou-eichan-rhmaxei-th-misi-ellada/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...