Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Ποιος είναι ο νέος αρχηγός της Αλβανικής αστυνομίας;Ο αστυνομικός που σκότωσε εν ψυχρώ τον 29χρονο Γιώργο Κουλούρη...

Μόλις ανέλαβε την Αλβανική κυβέρνηση ο Ράμα, φρόντισε να κάνει "κάθαρση" στους κόλπους της αλβανικής αστυνομίας διώχνοντας τους ανθρώπους του απερχόμενου Μπερίσα. 


Ο εκλεκτός του Ράμα ήταν ο μέχρι τότε αρχηγός των αστυνομικών ειδικών δυνάμεων Αρτάν Ντίντι, ένας καριερίστας αστυνομικός με πολυετή εμπειρία που τον Οκτώβρη του 2013 ανέλαβε τα ινία της αλβανικής αστυνομίας. Που όμως τον έχουμε ξαναδεί "εν δράση" μάλιστα τον εν λόγω αστυνομικό;
Πίσω στο 1999, ο νέος αρχηγός της αλβανικής αστυνομίας είχε εμπλακεί στην γνωστή υπόθεση λεωφορειοπειρατίας στην Θεσσαλονίκη. Όταν ο δράστης - απαγωγέας Φλαμούρ Πίσλι οδήγησε το λεωφορείο εντός της Αλβανίας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ελμπασάν, ο αστυνομικός που σκότωσε εν ψυχρώ τον 29χρονο Γιώργο Κουλούρη είναι ο Αρτάν Ντίντι, ο νέος αρχηγός της Αλβανικής αστυνομίας.
Ποιος είναι ο νέος αρχηγός της Αλβανικής αστυνομίας; Σίγουρα τον έχετε ξαναδεί


Πηγή: www.himara.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΡΗΣΗ ΣΤΟ ΓΑΙΤΑΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ. ΑΞΙΖΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΑΙΤΑΝΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 90.! https://www.youtube.com/watch?v=fgHglEbT_-E

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...