Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Ενα ρεπορτάζ του MEGA που προμοτάρει την ισλαμική μαντήλα (!) στην Ελλάδα κι ένα βίντεο που τα λέει όλα...

Eνα βίντεο για τις εκλογές στο δήμο της Αθήνας που τα λέει όλα. Ενα βίντεο που θα μπορούσε να το έχει δημιουργήσει και το defencenet.gr, αλλά σίγουρα το προσυπογράφει. Νομίζουμε ότι δεν αφορά μόνο την Αθήνα. Αυτές οι εικόνες που θα δείτε αφορούν όλη την Ελλάδα.
Ειδικά οι τελευταίες σκηνές μοιάζουν σαν σκηνές από το μέλλον της χώρας, αν οι ίδιοι οι πολίτες δεν εμποδίσουν αυτό που έρχεται.
Παρεπιπτόντως: Το MEGA στο δελτίο ειδήσεων των 20.00 έπαιξε ρεπορτάζ από μια εφηβική ομάδα μπάσκετ της Βούλας, όπου μία μουσουλμάνα κοπέλα που "φοράει μπούργκα" (ευτυχώς για την κοπέλα δεν φορούσε "μπούργκα", αλλά μια απλή ισλαμική μαντίλα και παντελόνι κάτω από το σορτς, αλλά τόσα ξέρουν, τόσα λένε) και "περνάει τόσο υπέροχα που την φοράει" και μάλιστα και οι χριστιανές συμπαίκτριές της φόρεσαν και αυτές ισλαμική μαντίλα για να την ... στηρίξουν.
Τα κοριτσάκια βέβαια δεν καταλαβαίνουν το συμβολισμό της κίνησής τους, αλλά πολύ θα θέλαμε να ξέρουμε αν θα ήθελαν και αυτά να φοράνε ισλαμική μαντίλα σε όλη τους την ζωή...
Γιατί αυτοί που προβάλουν τέτοιες συμπεριφορές για εκεί το πάνε. Κράτη σαν το Κατάρ δίνουν πολλά για να φορέσουν όλες οι γυναίκες μαντήλες...
Η κοπέλα βέβαια εκτός από σφιχτά δεμένη ισλαμική μαντίλα φορούσε, όπως προείπαμε και παντελόνι κάτω από το σορτσάκι της, με 25 βαθμούς θερμοκρασία.
Ας δούμε το θαυμάσιο βίντεο:

2 σχόλια:

  1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...