Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

3B

By "SPIROS"

35 σχόλια:

  1. ΤΕΤΟΙΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!

    Είπε ότι το μνημόνιο είχε την έγκριση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και το ΝΣΚ απάντησε σε επιστολή του Σταϊκούρα (ΝΔ) ότι

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕ ΘΕΤΙΚΑ!!!

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/blog-post_558.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού γίνονται αυτα τα τρία Β ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Β. Κατσαρός: Αποσύρω την εμπιστοσύνη μου από το πρόσωπο του Φόρτε
    http://www.corfupress.com/bulletin/201007164056/eidiseis/politiki/katsaros-aposiro-tin-empistosini-mou-apo-to-forte

    Παίζει μπάλα δυναμικά ο Βασίλης. Με τον "Καλλικράτη" βλέπετε είναι τεράστια η "κουτάλα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Τίνα Μπιρμπίλη συνεργαστηκε με τον Ανδρίκο Παπανδρέου στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) ως διδάκτωρ στα Έργα Υποδομής, και συνέγραψε μελέτη για το ποδήλατο σε 17 ελληνικές πόλεις μαζί τον συγκοινωνιωλόγο Θάνο Βλαστό. Υπήρξε επίσης σύμβουλος του Παπανδρέου σε θέματα περιβάλλοντος όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών και στο ΕΛΙΑΜΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτο δειχνει καλυτερα την κουλτουρα μας συγνωμη αν μπερδεψα το παρελθον με το αμμεσο παρων ,φυσικα και δεν εχει ουτε σχεση ουτε ιδιες αξιες.!!!!!!!!ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟΡΩ για πολλα....!!!!????και οχι μονον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. bbba eprepe na valoun ! ! ! ! to a gia tous alvanous ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΛΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΛΛΟ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να και καποιος ασχετος .δεν θαναι απο δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οτι θα μας ερχεται τωρα θα μας ερχεται απο μακρια αλλα ισως θα μιλαμε περισοτεροι .ΣΤΕΙΘΕΙΤΑΙ!!! γιατι αυτα που ερχονται μαλλον θα πρεπει να ανατρεξουμε σε ιστορια για να αντιμετωπισουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με προηγούμενη δήλωση μου είχα ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας Φόρτε για την εκλογή του στην ΠΙΝ, εκτιμώντας ότι επρόκειτο για ένα νέο εγχείρημα πέρα από κομματικούς μηχανισμούς και εξαρτήσεις που θα μπορούσε να διαχειριστεί επαρκώς ζητήματα που έχουν να κάνουν με την περιφέρεια Ιονίων Νήσων.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΕ..σιγουρα οχι το καθαριστικο ,το αλλο βρηκα ανα παιδικο "ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ"μεχρι να καταληξεις στην Ελλαδα εχουμε χασει την ουσια με τοσες συντομογραφειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απορία εκφράζει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α. Γκερέκου με επιστολή της στον γ.γ. της ΠΙΝ Κ. Γεωργαλίδη για την απουσία της Κέρκυρας από την πρωτοβουλία του ΕΟΤ Λονδίνου, με στόχο την τουριστική προβολή, μέσω εκδηλώσεων στον Τάμεση. ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς μεγάλη μου έκπληξη, πληροφορήθηκα ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, για αγνώστους λόγους, δεν προτίθεται να συμμετάσχει σ’ αυτή την εκδήλωση. Δεδομένου ότι η Βρετανική αγορά είναι η πιο σημαντική για τον ελληνικό τουρισμό, και ιδιαίτερα για τα Ιόνια Νησιά, παρακαλώ να εξετάσετε σοβαρά το ενδεχόμενο η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων να μην λείψει από αυτή την πρωτότυπη εκδήλωση. ΝΑ ΤΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο δήμαρχος στο Φόρτε ντέι Μάρμι απαγόρευσε τις πωλήσεις κτημάτων και σπιτιών στους μη αυτόχθονες σε μια προσπάθεια να σταματήσει η φυγή των κατοίκων προς άλλες, πιο φθηνές, ιταλικές πόλεις.

    Θρυλικός καλοκαιρινός προορισμός για την ευρωπαϊκή και την αμερικανική τέχνη και διανόηση, το Φόρτε ντέι Μάρμι κατακλύζεται τα τελευταία χρόνια από ρώσους πλουτοκράτες που το έχουν μετατρέψει σε μια απέραντη... ελβετική τράπεζα, όπου όλα πωλούνται και αγοράζονται με γνώμονα τα (πολλά εκατομμύρια) ευρώ.

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=341810&ct=2&dt=07/07/2010#ixzz0uECQGvHc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την επίσκεψη του πρώην Δημάρχου Αργοστολίου Γεράσιμου Φόρτε που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον να ηγηθεί συνδυασμού για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, δέχθηκε ο Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος.
    Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους ο Νομάρχης και ο πρώην Δήμαρχος συζήτησαν θέματα που αφορούν τις πολιτικές που προωθούν τη συνοχή, την ενότητα και το μέλλον της Π.Ι.Ν.
    Έκαναν ακόμη ανασκόπηση των κυριότερων προβλημάτων – πολλά από τα οποία είναι κοινά – που απασχολούν τα νησιά της Περιφέρειας όπως τα θέματα διαχείρισης των απορριμμάτων και τις εγκαταστάσεις μονάδων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
    Επίσης συζήτησαν θέματα νησιωτικής πολιτικής που πρέπει να εφαρμοστεί όχι μόνο για το Αιγαίο αλλά και για τα νησιά του Ιονίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ,ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΑΣ ,ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ ,ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ,ΚΛΠ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ .ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΟΥ ...ΟΣΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΠΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ...ΑΚΟΥ ΝΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥΠΑ ΕΝΕΤΙΑ ΠΑΛΙ ΓΙΝΑΜΕ....ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΚΗΣΙΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑΡΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΑΝΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΜΑ ΘΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΤΥΠΗΘΟΥΜΕ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΜΑΣ.Ε!!απαντηση...υπονοια....σκεψη...ΜΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΩΝ 12:45;; ΚΑΝΤΟ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΥΠΕΘΕΤΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 2 ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ένας ποιητής, όταν τελείωσε να απαγγείλει τους στίχους του είπε:
    – Δεν είναι τίποτα πιο δύσκολο από το ν’ απαγγείλεις τους δικούς σου στίχους.
    – Το πιο δύσκολο είναι να τους ακούς, είπε κάποιος από τους παρευρισκόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ένας νεαρός βασιλιάς ασκούσε την εξουσία του με τη μεγαλύτερη δυνατή αυστηρότητα. Κρατούσε τη δικαιοσύνη στα χέρια του, διάτασσε τις συλλήψεις και επαγρυπνούσε για την ταχεία και ανελέητη εκτέλεση των ποινών.
    Ωστόσο η κατάσταση δε βελτιώνονταν. Ο βασιλιάς αισθανόταν πως η εξουσία του δυσκολευόταν να εδραιωθεί.
    Μια μέρα κάλεσε τον πρωθυπουργό του και του είπε:
    – Εκτέλεσα πολλούς ανθρώπους. κι όμως κανείς δε με φοβάται. Πώς το εξηγείς;
    – Είναι θέμα επιστήμης της πολιτικής, απάντησε ο πρωθυπουργός. Πρέπει να μάθεις το μυστικό της εξουσίας. Όλοι αυτοί που εκτέλεσες ήταν εγκληματίες, ένοχοι. Κατά συνέπεια οι άλλοι δεν έχουν κανένα λόγο να σε φοβούνται. Αν θέλεις να σε φοβούνται αληθινά, πρέπει να εκτελέσεις και αθώους.
    Ο βασιλιάς κούνησε το κεφάλι του. Είχε καταλάβει.
    Δύο μέρες αργότερα διέταξε την εκτέλεση του πρωθυπουργού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μια φορά στο σκλαβοπάζαρο πουλούσανε αιχμάλωτους Σπαρτιάτες. Ένας αγοραστής ρώτησε τον αιχμάλωτο τον οποίον ήθελε ν' αγοράσει:
    - Εάν θα σ' αγοράσω θα είσαι έντιμος άνθρωπος;
    - Εγώ είμαι και θα είμαι έντιμος ασχέτως αν θα μ' αγοράσεις ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μια φορά ένας δαίμονας συνάντησε ένα άλλο κακό πνεύμα, έναν άλλο δαίμονα, ο οποίος κυλιόταν στο έδαφος, φώναζε και έκλαιγε σαν να είχε κυριευτεί από το πιο αβάσταχτο πόνο.
    –Από τι υποφέρεις; ρώτησε ο πρώτος δαίμονας.
    Ο άλλος απάντησε ανάμεσα σε δύο βογκητά:
    –Έχω έναν άγγελο μέσα μου. Με βασανίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Υπήρχε ένα σπουργιτάκι που, όταν άκουγε τη βροντή της θύελλας, ξάπλωνε στη γη και σήκωνε τα μικροσκοπικά πόδια του προς τον ουρανό.
    – Γιατί το κάνεις αυτό; το ρώτησε μια αλεπού.
    Για να προστατέψω τη γη, που έχει τόσα ζωντανά πλάσματα! απάντησε το σπουργιτάκι. Σηκώνω τα πόδια μου για να συγκρατήσω τον ουρανό, σε περίπτωση που φανούμε άτυχοι και ο ουρανός πέσει πάνω μας.
    – Τα καχεκτικά ποδαράκια σου να συγκρατήσουν τον απέραντο ουρανό;! με απορία και ειρωνεία ρώτησε η αλεπού.
    – Ο καθένας εδώ κάτω στη γη έχει το δικό του κομμάτι ουρανού να συγκρατήσει, απάντησε το σπουργίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο αναγνώστης της μελέτης βρίσκει και μια ιδιοφυή εξήγηση για τις… κουμπαριές: Η αρνητική ως εχθρική στάση των Ελλήνων έναντι του θεσμού του κράτους εμφανίστηκε το 19ο αιώνα όταν η βαυαρική διοίκηση κατήργησε τους θεσμούς των κοινοτήτων και της τοπικής αυτοδιοίκησης και διατηρείται μέχρι σήμερα επειδή έχει περάσει στο πολιτισμικό τους σύστημα.

    Ως αντίδραση, ο Ελληνας στράφηκε προς την οικογένειά του, τα μέλη της οποίας και σήμερα εμπιστεύεται (χαρακτηριστικό των παλιών κλειστών κοινωνιών). Ε, λοιπόν, οι κουμπαριές υπήρξαν ένα σύστημα διεύρυνσης της οικογένειας. Και οι πολιτικοί φροντίζουν με τις κουμπαριές να «μπαίνουν» σε οικογένειες, για να εκμεταλλευτούν αυτή τη στάση των Ελλήνων. Κοντολογίς, με την κουμπαριά διαιωνίζεται το σύστημα πατρωνίας-πελατείας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Είναι αποτέλεσμα επίμονης και τεκμηριωμένης δουλειάς του Γρηγόρη Γκιζέλη, τέως διευθυντή του Κέντρου Ερευνας της Ελληνικής Κοινωνίας της Ακαδημίας Αθηνών. Φυσικά και αξίζει να τη διαβάσετε ολόκληρη. Να διαβάσετε για το σύστημα πατρωνίας–πελατείας, για τις ομάδες με τα ιδιοτελή συμφέροντα, για την ανταλλαγή ευνοιών και εκδουλεύσεων, για τα κόμματα εξουσίας που εκμεταλλεύονται τον έλεγχο που έχουν επί των δημοσίων πόρων, τους οποίους διανέμουν προς όφελος ατόμων, αλλά και ευρύτερων κοινωνικών ομάδων με αντάλλαγμα την πολιτική υποστήριξη κατά τις εκλογές. Για την κατάληψη κρατικών θέσεων από πολιτικούς φίλους του κόμματος που βρίσκεται στην εξουσία, το οποίο διευρύνει το δημόσιο τομέα δημιουργώντας νέες θέσεις. Για τον ανταγωνισμό ανάμεσα στα κόμματα εξουσίας προς άγραν πελατών με έπαθλο τα κρατικά κονδύλια. Και για το πώς περάσαμε από τη βουλευτοκρατία στην κομματική γραφειοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΡΣΙ ΜΑΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑ2

    Πᾶν τοῦ Ῥωμιοῦ τὰ σύνορα, μὰ πᾶν κι οἱ τορναδόροι!
    Ἐκάηκε τὸ μαγαζὶ τοῦ ξυλουργοῦ Δημώρη.
    Τώρα θὰ συνορεύουμε μ᾿ Ἁγίους Θεοδώρους,
    κι ἀντίκρυ μας θὰ ἔχουμε καμένους τορναδόρους.
    Ἄλλ᾿ ὅμως ἂς ἀφήσουμε αὐτὰ τὰ κολοκύθια...
    πρέπει σ᾿ αὐτὸν τὸν δυστυχῆ νὰ γίνει μία βοήθεια.
    Εἰς τὰ καλὰ καθούμενα ὁ ἄνθρωπος ἐχάθη,
    καὶ δὲν φοβᾶται συμφορὰ χειρότερη νὰ πάθει.
    Ὅλα του τἄφαγ᾿ ἡ φωτιά, δὲν τ᾿ ἄφησε σανίδα,
    καὶ τώρα κλαίει ὁ πτωχὸς χωρὶς καμμιὰ ἐλπίδα.
    Κι ὅταν κανένας χάνεται, πρὸ πάντων φαμελίτης,
    πρέπει καθεὶς νὰ βοηθεῖ ἀληθινὸς πολίτης.
    Ἐμπρός, στὴν τόση συμφορὰ ἁπλώσετε τὸ χέρι,
    καὶ ὁ Ῥωμιὸς ὁ φουκαρὰς ὅ,τι μπορεῖ προσφέρει.

    Μάιος 1883

    Ὁ Γεώργιος Σουρῆς ἦταν πολὺ δημοφιλὴς στὸ κοινό της ἐποχῆς του, κυρίως, χάρη στὴν ἑβδομαδιαία ἐφημερίδα ὁ Ρωμιός, στὴν ὁποία δυὸ τύποι - δημιουργήματά του, ὁ Φασουλῆς καὶ ὁ Περικλέτος σχολίαζαν καὶ διᾳκωμωδοῦσαν γεγονότα, πολιτικὰ καὶ ἄλλα, τῆς ἐποχῆς. Ὁ Θαυμασμὸς τῶν συγχρόνων του ὑπῆρξε πολὺ μεγάλος, θεωρήθηκε καὶ πολὺ σωστὰ ὡς «ὁ νέος Ἀριστοφάνης» προτάθηκε μάλιστα, τὸ 1906, γιὰ τὸ βραβεῖο Νόμπελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Γ. Σουρη
    Το σπήλαιο, Χριστέ, κοιτώ
    και γονατίζω και ρωτώ:
    Γιατί και πριν στη φάτνη σου
    να γεννηθηςκι ανθρώπου λάβεις σώμα,
    όσοι φανήκαν άνθρωποι
    γεννήθηκαν σ’ αχούρια -
    και σε παλάτια λαμπερά
    τα ξέστρωτα γαϊδούρια;
    .
    Γιατί να κρύβεται, Χριστέ,
    στου κόσμου τα φιλιά
    φαρμακωμένος πόλεμος
    και κιτρινιάρης φθόνος;
    Γιατί και του προδρόμου σου
    Σωκράτη τη σπηλιά
    οι σήμερον σωκρατικοί
    εκόπρισαν αφθόνως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τεμπελιά

    Δεν έχω κέφι για δουλειά,
    πάλι με δέρνει τεμπελιά
    και κάθομαι στο στρώμα...
    Βρίσκω το σώμα μου βαρύ
    και ολ' η γη δε με χωρεί
    κι ο ουρανός ακόμα.

    Κακά νομίζω τα καλά
    και βλέπω μια στα χαμηλά
    και μια κοιτώ επάνω...
    Σ' αυτό τον κόσμο τον χαζό
    ας ημπορούσα να μη ζω
    μα ...δίχως να πεθάνω.
    Γ. ΣΟΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ετσι εξηγουνται ολα ανθρωποι που μεφαλωσαν δικα τους παιδια κλεινουν τα ματια και συνεργαζονται για το ρευστο ....Ε?2

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...