Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Η Aμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή (AJC) γιά Γιώργο Παπανδρέου:

By "O.Y.K"
evraiofilos o papandreou?


"Δεν υπάρχει καλύτερος φίλος στην Ελλάδα της Εβραϊκής Κοινότητας, του Ισραήλ και των ΗΠΑ, από εσένα, κ. Παπανδρέου"... (David Harris, εκτελεστικός διευθυντής, στην τιμητική εκδήλωση -3 Mαίου 2000- γιά τον τότε υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, στην Ουάσιγκτον).

ΠΗΓΗ: http://www.kalami.net/2006/ellada/mallias_1206.html

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/ajc.html

15 σχόλια:

  1. Προνομιούχα τα παιδιά των λαθρομεταναστών!!

    Τους δίνουν δεύτερη ευκαιρία για εισαγωγή στα πανεπιστήμια μας

    Bάναυσες διακρίσεις εις βάρος των Ελλήνων μαθητών και υπέρ των αλλοδαπών!

    Το κράτος, ετσιθελικά από το 2007 (από την εποχή της υπερασπίστριας της Ρεπούση Μαριέττας Γιαννάκου) και στο πλαίσιο των λεγόμενων “θετικών διακρίσεων”, επιτρέπει στους αλλοδαπούς μαθητές, εκτός από...

    ...τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις με το σύνολο των μαθητών, να υποβάλλουν δεύτερο μηχανογραφικό εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ στη διάρκεια του ιδίου έτους, λίγο μετά τις εξετάσεις.

    Κι όλα αυτά τα απίστευτα και ανήθικα που καταργούν την ισονομία, την ώρα μάλιστα που οι Έλληνες φορολογούμενοι γονείς πληρώνουν από το υστέρημά τους χρηματοδοτώντας τη δημόσια Παιδεία, αλλά πληρώνοντας και τεράστια ποσά σε φροντιστήρια, για να βοηθήσουν τα παιδιά τους να εισαχθούν στα πανεπιστήμια.

    Δυστυχώς, τα λεφτά από τη φορολόγησή τους καλύπτουν τις σπουδές αλλοδαπών.

    Προσέξτε εδώ τώρα:

    Στους αλλοδαπούς δίνεται η δυνατότητα να προσκομίζουν πιστοποιητικά σπουδών από τις χώρες τους άνευ επικύρωσης γνησιότητας από κάποια προξενική μας αρχή, ακόμα και όταν προέρχονται από χώρες του Τρίτου Κόσμου!

    Τι ακριβώς προβλέπετα… «Από το 2007 δίνεται η δυνατότητα υποβολής δεύτερου μηχανογραφικού εισαγωγής στα ΑΕΙ – ΑΤΕΙ στους α) Αλλοδαπούς-Αλλογενείς (Αποφοίτους Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και β) στους Απόφοιτους Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. μη Ελληνικής Καταγωγής.

    Οι υποψήφιοι μπορούν να υπαχθούν σε μια από τις ανωτέρω κατηγορίες, εφόσον δεν έχουν … Ελληνική καταγωγή οι ίδιοι και κανένας από τους δύο γονείς τους.


    http://alfanea.blogspot.com/2010/07/blog-post_2776.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην κατηγορία υπάγονται οι αλλογενείς – αλλοδαποί απόφοιτοι των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) – Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) Α’ και Β’ Ομάδας και Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (ΤΕΕ) Β’ Κύκλου και τους δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν σε ένα δεύτερο σύστημα πρόσβασης (δεύτερο μηχανογραφικό) στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σύμφωνα με την υπ’ αρίθ. Φ151/20049/Β6/20,02,2007 (ΦΕΚ.272Β/01-03-2007 Υ.Α).

    Δικαίωμα έχουν οι αλλοδαποί-αλλογενείς που στις Πανελλήνιες-Πανελλαδικές εξετάσεις έχουν κατοχυρώσει τις ελάχιστες προϋποθέσεις πρόσβασης στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Φέτος το διάστημα που θα υποβάλλουν οι αλλοδαποί-αλλογενείς τα δικαιολογητικά για το δεύτερο μηχανογραφικό είναι από 20 έως 30 Ιουλίου 2010 στο Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (Διεύθυνση Οργάνωσης & Διεξαγωγής Εξετάσεων).

    Επειδή δεν είναι ευρέως γνωστός ο τρόπος πρόσβασης των παραπάνω κατηγοριών αποφοίτων, επισυνάπτεται η ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, όπου υπάρχουν οι απαραίτητες οδηγίες και τα έντυπα για την ενημέρωση των αλλοδαπών-αλλογενών (www.ypepth.gr).

    Διαβάστε όμως και αυτό, χωρίς να μπορούμε να σας πούμε αν πρέπει να βάλετε τα γέλια ή τα κλάματα:

    «Δικαιολογητικά, πιστοποιητικά σπουδών κ.λπ., που έχουν εκδοθεί από τις χώρες: Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, Άγιος Μαρίνος, Αζερμπαϊτζάν, Ανδόρα, Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Αργεντινή, Αρμενία, Αυστραλία, Αυστρία, Βανουάτου, Βέλγιο, Βενεζουέλα, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Γρενάδα, Δανία, Δομίνικα, Εκουαδόρ (Ισημερινός), Ελ Σαλβαδόρ, Ελβετία, Εσθονία, Η.Π.Α., Ην. Βασίλειο Μεγ. Βρετανίας και Βορ. Ιρλανδίας, Ιαπωνία, Ινδία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καζακστάν, Κίνα (μόνο η Διοικητική Περιφέρεια του Χονγκ Κονγκ και του Μακάο), Κολομβία, Κορέα, Κροατία, Κύπρος, Λεζόθο, Λετονία, Λευκορωσία, Λιβερία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μαλάουι, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μαυρίκιος, Μεξικό, Μολδαβία, Μονακό, Μπαρμπάντος, Μπαχάμες, Μπελιζέ, Μποτσουάνα, Μπρουνέι-Νταρουσαλάμ, Ναμίμπια, Νέα Ζηλανδία, Νησιά Κουκ, Νησιά Μάρσαλ, Νιούε, Νορβηγία, Νότιος Αφρική, Ολλανδία, Ονδούρα, Ουγγαρία, Ουκρανία, Παναμάς, Πολωνία, Πορτογαλία, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκ. της Μακεδονίας, (σ.σ. έτσι αποκαλούν πια τα Σκόπια) Ρουμανία, Ρωσία, Σαιντ Κιτς και Νέβις, Σαμόα, Σάντα Λουτσία, Σερβία, Σεϋχέλλες, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουαζιλάνδη, Σουηδία, Σουρινάμ, Τόγκα, Τουρκία, Τρινιντάντ και Τομπάγκο, Τσεχία, Φιλνανδία, Φίτζι, δε χρειάζεται να έχουν επικυρωθεί για τη γνησιότητά τους από ελληνική διπλωματική αρχή στο εξωτερικό…»

    Μας διώχνουν από την Πατρίδα μας:

    Είναι πλέον σαφές τοις πάσι ότι πας μη Έλλην έχει προτεραιότητα στην Ελλάδα, άσχετα αν την Παιδεία, όπως και όλα τα υπόλοιπα, τα πληρώνουμε εμείς. Πληρώνουμε για να καλύπτουν τις υπάρχουσες θέσεις στα ΑΕΙ – ΑΤΕΙ αλλοδαποί.

    Και μπορεί τώρα να μην είναι πολλοί, αλλά σε λίγα χρόνια και με το ρυθμό που η κυβέρνηση αυτή πολιτογραφεί, θα αρχίσουν να εκτοπίζουν από τα πανεπιστήμια τους Έλληνες, οι οποίοι θα πληρώνουν να φοιτούν εδώ όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα ή πολιτογραφούνται με διαδικασίες-εξπρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η χώρα χρεοκοπεί και αυτοί μοιράζονται μεταξύ τους 11 εκ. ευρώ παραπάνω.

    http://tiresias-press.blogspot.com/2010/07/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΩΝΟΕΒΡΑΙΑ (ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΙΝΕΙΚΟΥ)
    ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΑ ( ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΣΑΝΤ.) ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ;;;
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ" ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ " ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η στρατιωτική περικύκλωση της Ελλάδος από την Τουρκία και η Ελληνοποίηση 750.000 Αλβανών !

    Απο το : http://www.paron.gr/
    Η ολοκληρωτική απορρόφηση της προσοχής της κοινής γνώμης στα βίαια δρώμενα της οικονομίας σε συνδυασμό προς τη συστηματική εξαφάνιση από τα περισσότερα ΜΜΕ πάσης πληροφορίας για τα τεκταινόμενα περί τα εθνικά και αμυντικά μας θέματα επιτρέπουν να τερατουργούνται ερήμην του ελληνικού λαού μεγάλα και επικίνδυνα.

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/750000.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εἶχε προηγηθεῖ τό 1893, ὅταν ὁ Πρωθυπουργός Χαρίλαος Τρικούπης ὁμολόγησε δημοσίως: «Δυστυχῶς ἐπτωχεύσαμεν». Πάντως ὁ ἴδιος ἔκανε σαφές ὅτι δέν δικαιολογεῖ τίς ἐθνικές ὑποχωρήσεις μέ πρόσχημα τόν δανεισμό τῆς χώρας. Εἶχε μάλιστα δώσει καί τό μέτρο τῆς αἰσιοδοξίας του μέ τήν ἱστορική φράση: «Ἡ Ἑλλάς προώρισται νά ζήσει καί θά ζήσει»! Τό 1897 εἴχαμε τόν ἐν μέρει ἀτυχῆ πόλεμο μέ τήν Τουρκία. Λέω ἐν μέρει, διότι ἡττηθήκαμε στρατιωτικῶς στό μέτωπο τῆς Θεσσαλίας ἀπό τούς Τούρκους, ὅμως σέ διπλωματικό ἐπίπεδο προεβλήθη γιά πρώτη φορά τό αἴτημα τῆς Κρήτης γιά Ἕνωση μέ τήν Ἑλλάδα ακί οὐσιαστικά ἡ Μεγαλόνησος ἔγινε ἡμιαυτόνομη. Τό 1898 ἐπεβλήθη στήν Ἑλλάδα ὁ προσβλητικός, ἀλλά ὑποχρεωτικός Διεθνής Οἰκονομικός Ἔλεγχος. Γιά νά εἶναι βέβαιες οἱ Μεγάλες Δυνάμεις ὅτι ἡ Ἑλλάδα θά ἀποπληρώσει τά δάνεια πού πῆρε ἐγκατέστησαν ὐπαλλήλους τους στή χώρα μας, οἱ ὁποῖοι εἰσέπρατταν γιά λογαριασμό τῶν ξένων τραπεζῶν μέρος ἀπό τά ἔσοδα τῶν μονοπωλιακῶν ἐποιχειρήσεων τοῦ Ἑλληνικοῦ Κράτους. Μετεῖχαν ἐκπρόσωποι ἀπό τή Βρετανία, τή Γαλλία, τή Γερμανία, τή Ρωσία, τήν Ἰταλία καί τήν τότε Αὐστρουγγαρία. Ἡ Γερμανία ἀπεσύρθη τό 1914, ἀλλά ἡ δράση τοῦ Δ.Ο.Ε. τερματίσθηκε μέ τή λήξη τοῦ Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΡΙΚΟΥΠΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εάν η Μικρασιατική Καταστροφή και η γενικότερη ιστορική συγκυρία την επαύριο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου σήμαναν την σε μεγάλο ποσοστό εξαφάνιση της ελληνικής μεγαλοαστικής τάξης –που αναπτυσσόταν στα έξω από τη χώρα κέντρα– η κατοχή ήταν μία εποχή ανοικοδόμησης ισχυρών οικονομικά, και συνεπακόλουθα πολιτικά, κοινωνικών στρωμάτων. Η εντυπωσιακή συγκέντρωση πλούτου σε όσους ευνοήθηκαν από την «οικονομία του δωσιλογισμού» προκύπτει από πολλές πηγές: αποτυπώνεται, λόγου χάρη, ανάγλυφα στις προσπάθειες της κυβέρνησης Βούλγαρη και των Βρετανών να λύσουν το δημοσιονομικό πρόβλημα της Ελλάδας του 1945 φορολογώντας μέρος των περιουσιών που απέκτησαν οι «πλουτίσαντες επί κατοχής». Τα ποσά, τα κεφάλαια, που οι αρμόδιοι κυβερνητικοί επίτροποι εντόπισαν τότε συγκεντρωμένα σε μερικές εκατοντάδες οικογένειες, ήσαν εκθαμβωτικά, εξηγώντας ειδικές οικονομικές λειτουργίες της κατοχικής περιόδου – τη δίψα για χρυσό ή τη μαζική μεταβίβαση ακίνητων περιουσιών.



    Οικονομική εξαθλίωση



    Από την άλλη πλευρά εξίσου εντυπωσιακή ήταν η οικονομική εξαθλίωση και ο συνεπακόλουθος κοινωνικός και πολιτικός παραγκωνισμός ευρύτατων στρωμάτων του πληθυσμού, αστικού αλλά και αγροτικού (ο τελευταίος είχε και το σισύφειο πρόβλημά του να ανταγωνιστεί την από το εξωτερικό προερχόμενη επισιτιστική βοήθεια). Η στυγνή εκμετάλλευση της εργασίας των κάθε είδους εργαζόμενων της χώρας και η πολύμορφη αρπαγή των προϊόντων του μόχθου τους ή και των περιουσιακών τους στοιχείων αποτελούν σταθερές στην «οικονομία του δωσιλογισμού». Βρισκόμαστε ακριβώς στα χείλη του ρήγματος που «έδωσε» την ένταση του 1944-1946 και τελικά τον εμφύλιο πόλεμο.



    Ολα τα υπόλοιπα ήταν θέμα συγκυριών, πολιτικών σχεδιασμών, πολιτικών και στρατιωτικών δυνατοτήτων και του κατάλληλου χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η βαριά σκιά της ιστορίας του ελληνικού εμφυλίου στο "Ψυχή βαθιά"
    (ορισμένες ιστορικές παρατηρήσεις)

    α. Η αρχή και το τέλος του ελληνικού εμφυλίου είναι δύσκολο να προσδιοριστεί. Η στάση των Άγγλων -μαέστρων στις δολοπλοκίες και στο "διαίρει και βασίλευε"- την περίοδο της Κατοχής, τα Δεκεμβριανά, που -για την έκβασή τους κατέφθασε στην Αθήνα ο Τσώρτσιλ με πεντακάθαρες στοχεύσεις- έληξαν με την ετεροβαρή για την Αντίσταση -όπως και οι προηγούμενες στον Λίβανο και στην Καζέρτα- Συμφωνία της Βάρκιζας στις 12 Φλεβάρη 1945, οπότε και άνοιξαν οι δρόμοι για τους παρακρατικούς (αποβράσματα της κοινωνίας, συνεργάτες των καταχτητών και δωσίλογοι) αλλά και των επίσημων αρχών, με αποτέλεσμα την ημέρα της άνευ όρων παράδοσης των ναζί και της αντιφασιστικής γιορτής - νίκης των λαών (9 Μαΐου 1945), οι αντιστασιακοί στην Ελλάδα να βρίσκονται υπό άγριο διωγμό και η τρομοκρατία να κορυφώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ταύτιση του Παρθενώνα (Περικλής - Φειδίας) με τα εκτρώματα της Μακρονήσου δεν ευαισθητοποίησαν τους πνευματικούς άνδρες της δεξιάς την εποχή εκείνη. Αξίζει να μνημονεύσουμε ότι, σύμφωνα με τις αφηγήσεις του Μίκη Θεοδωράκη, στη μεταδικτατορική Βουλή ο Π. Κανελλόπουλος ανακάλεσε τις δηλώσεις περί Μακρονήσου. Οι πνευματικοί άνδρες της δεξιάς δεν πληροφορήθηκαν για την -με βασανιστήρια- δολοφονία του συνδικαλιστή στελέχους της ΟΕΝΟ, μαχητή - αντιφασίστα πλοίαρχο στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Δημήτρη Τατάκη στη ΣΦΑ, καθώς και τη βασανιστηρίων δολοφονία του φοιτητή της Ανωτάτης Εμπορικής Γ. Σαμπατάκου στο ΒΕΤΟ, αλλά και τους βασανισμούς των χιλιάδων απομονωμένων αγωνιστών της Αντίστασης στο Σύρμα και στη ΣΦΑ.

    Από την άλλη πλευρά, την περίοδο του 1946-49 γράφεται: "Ο πνευματικός κόσμος της Ελλάδος, επιστήμονες, καλλιτέχνες, λογοτέχνες, θεατρικοί συγγραφείς, διαπιστώνουν πως το πνεύμα και η τέχνη βρίσκονται υπό διωγμό. Ύστερα από τις επιδρομές στα βιβλιοπωλεία και τις εφημερίδες, ήρθε η ένοπλη ομαδική επίθεση εναντίον του θεάτρου. Διαμαρτύρονται για την ανήκουστη αυτή τρομοκρατία που εκθέτει τη χώρα μας στα όμματα ολοκλήρου του πολιτισμένου κόσμου.ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η καλλιέργεια της Καννάβεως πρέπει άμεσα όχι απλώς να επιτραπεί .... ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΘΑΜΑΣΤΕ ΠΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ετσι κιαλλιως τα παρκα μας τα εχουν φτιαξει αντε και κανα ποδηλατο οι δρομοι ειναι ετοιμοι οσο για αυτο το επαγγελμα των κηπουρων και των αγροτων θα ανθισει σιγα μη πρεπει να δουλεψουμε .αυτοι εχοθν προνοησει .τι την χρειζομαστε την αναπτυξη και τη βιομηχανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πιο επιθετικοί οι Αγγλοι. «Μια θέση στον ήλιο: η Ελλάδα βγάζει προς πώληση τα νησιά της για να σώσει την οικονομία» ανέφερε ο δηλητηριώδης τίτλος στην πρώτη σελίδα του «Γκάρντιαν». Μιας εφημερίδας της Βρετανίας, που είναι υποτίθεται και σοσιαλιστική - δηλαδή ιδεολογικά συγγενής προς τον Ελληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου (άλλο θέμα βεβαίως πόσο «σοσιαλιστική» είναι η ακραία αντεργατική πολιτική του τελευταίου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επίσημη επίσκεψη στις 21 - 22 Ιουλίου στο Ισραήλ και στα παλαιστινιακά εδάφη, όπου θα έχει συναντήσεις με τον Ισραηλινό ομόλογο του, κ. Νετανιάχου και τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής κ. Αμπάς θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός Γιώργος ΠαπΑΦΟΥ ΛΥΣΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. «Πρωθυπουργός από το 2004 μέχρι το 2009, είναι ο άνθρωπος που με την ανικανότητα και τα ψέματά του βύθισε τη χώρα του σε ένα τρομακτικό χάος... Κάτι λιγότερο από πέντε χρόνια τού ήταν αρκετά για να αδειάσει τα κρατικά ταμεία και να γονατίσει την Ελλάδα», γράφει ο Λεοτιέ και συνεχίζει παραθέτοντας οικονομικά στοιχεία όπως το δημόσιο χρέος (120% του ΑΕΠ) και το έλλειμμα (13% του ΑΕΠ), που ναι μεν «προκαλούσαν ρίγος», αλλά δεν έσβηναν το αστραφτερό χαμόγελο του «Κώστα».

    Και οι «λύκοι»
    Σε άλλο σημείο αναφέρεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 χαρακτηρίζοντάς τους «παραπλανητική αλλά ελκυστική βιτρίνα των υποσχέσεων και των φιλοδοξιών του Κώστα... που έκανε ταχυδακτυλουργίες με τα δημοσιονομικά». Ο συντάκτης επισημαίνει και τον «συμβουλευτικό ρόλο» των «λύκων» της Goldman Sachs, λέγοντας ότι συνέβαλαν σημαντικά στο να βουλιάξει η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. * Historic Greek regions, including:
    o Ancient Greece, including colonies and contacted peoples
    o Hellenistic world, including successor states and contacted peoples
    o Roman Empire and Byzantine Empire, including successor states
    o Ottoman Empire, including successor states
    o Septinsular Republic
    o Modern Greece and Cyprus, and also what remains of treaty Greek minorities in Turkey
    * Places that have or had important Greek-speaking or ethnic Greek minorities or exile communities
    * Places of concern to Greek culture, religion or tradition, including:
    o Greek mythology
    o Greek Jews, including Romaniotes and exiled Sephardim
    o Greco-Buddhism
    o Christianity until the Great Schism, and afterwards the Eastern Orthodox Church, Eastern Rite, etc.
    o Greek Muslims, including Islam in Greece, and those outside Greece who are Greek-speaking or ethnic Greek

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...