Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Επισπεύδεται ο πλειστηριασμός για τα ακίνητα Βοσκόπουλου



Επισπεύδεται από το ελληνικό δημόσιο ο πλειστηριασμός για την ακίνητη περιουσία του Τόλη Βοσκόπουλου, προκειμένου να εισπραχθούν 3,5 εκατομμύρια ευρώ από βεβαιωμένα χρέη προς την εφορία.

Το συνολικό ύψος της οφειλής του τραγουδιστή ανέρχεται σε 5,5 εκατομμύρια ευρώ και για την είσπραξή τους έχουν εγγραφεί πέντε υποθήκες σε ακίνητα του ιδίου και της συζύγου του στο υποθηκοφυλακείο.


Πηγή: www.skai.gr

4 σχόλια:

  1. MHΠΩΣ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΓΗΤΟ ΤΗΣ ΑΝΖΕΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Η ΜΙΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ?αμεροληπτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα να του κανουνε και μακαρι να τους γδυσουνε ολους, μονο εμεις την πληρωνουμε τη ωυφη νομιζω, ο λαος. Μπορουμε να οργανωσουμε εξεγερση του στυλ δεν πληρωνω τπτ πληρωστε τα εσεις! Αλλα να γινει ομως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΙ ΕΤΣΙ 5:45. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;; ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ "ΑΠΛΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ"; ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ: ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ, ΤΟΥ ΤΗ ΦΕΡΑΝΕ Κ.Λ.Π. Ε ΛΟΙΠΟΝ;; ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ! ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΑΘΟΥ ΛΑΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΙ Ή ΕΣΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΙΑ. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο [5.45].Δεν τους δικαιολογω καθολου ουτε που με που με αγγιζουν εχουν κανει ολοι τους πολλα γιαυτο ...το αμεροληπτα ..σε σχεση με τη σκανδαλοθηρικη πρωην περιφεριαρχη η οποια παει να προταθει και για βουλευτης και το σκανδαλο με το αποχετευτικο στο θιναλι και η αμεση σχεση με την ανεκδιηγητη κτηματικη υπηρεσια του δημοσιου ΘΕΩΡΩ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΜΑΣ ηταν μια μικρη συνεπαγωγη.ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...