Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

"Τα διαλύσατε ΟΛΑ"

By "O"

"Λόγω της ψήφισης του μνημονίου έβαλε ο Γιώργος να ψηφίσουν 600.000 Πακιστανοί τον Νοέμβριο. Σου λέει με τους Έλληνες δεν ξαναβγαίνω. Θα βάλω όσους Πακιστανούς μπορώ να με ψηφίσουν τον Νοέμβριο...
και έχει ο Θεός για μετά. Εμ δεν είναι έτσι Γιώργο τα πράγματα. Είχες 45% και έχεις πέσει στο 20 μέσα σε 8 μήνες. Πως τα κατάφερες είναι ένα θαύμα. Μόνο εσύ θα το κατάφερνες αυτό. Μάλλον μας δουλεύεις. Πήγα στον ΟΑΕΔ προχθές και έβλεπα 40ρηδες, 45ρηδες και 50ρηδες να μπαίνουν στην ουρά να κάνουν τα χαρτιά τους για ταμείο ανεργίας. Και με βέρες παρακαλώ. Παντρεμένοι δηλαδή. Καταλαβαίνετε τι γίνεται. Από φθινόπωρο καλύτερα να μη κυκλοφορεί κανείς σας έξω. Σας σιχάθηκε ο κόσμος όλους σας. Και γαλάζιους και πράσινους."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_5909.html

6 σχόλια:

  1. ΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΜΟΥΓΚΑΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαυρη εινη νυχτα στα βουνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ!
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝΕ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ Κ.Λ.Π. Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ Κ.Λ.Π. ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΠΕΛΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ;;
    ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ!
    ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΞΕΝΩΝ! ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ!!
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΈΝΑΝ "ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΡΟΠΟ" ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!!
    ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ, Η ΕΧΘΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΚΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ;; ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ;;; ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΕΛΗΣ ΑΠΟΨΗ.
    ;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩ ΣΑΝ ΣΕ ΓΚΕΤΑ ΟΜΩΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ,ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΤΥΠΙΩΜΑΣΤΕ καλα ρε παιδια αν ειναι δυνατο εδω τους κυνηγανε και πεαιζουνε κρυφτουλι ΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ .ΕΙΠΑΜΕ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟΘΕΤΩ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ .μην μου πεις στην ελλαδα δε ξερεις ποιος μενει διπλα σου η λιγο πιο παραπερα αφου εχουμε ως ελληνες την καχυποψια και το κουτσοπολιστικο εκεινο το βλεμμα που κοιταει πατωκορφα ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. PARAKALO H LEKSI KOLOBARAS TI SIMENI TO AKOYO SINEXIA STA MATIA MOY.THIMAME KATI POU DEN EXEI SXESI ME TIS AKSIOPREPIES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΤΥΠΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ... ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/blog-post_9770.html
    Σύμφωνα με αποκάλυψη του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκου Βελόπουλου, η Κα Διαμαντοπούλου έδωσε εντολή στον καθηγητή Πανεπιστημίου, Κο Κολλιόπουλο να γράψει ένα βιβλίο για την ΣΤ Δημοτικού.
    Επειδή όμως το βιβλίο που έγραψε ο Κος Κολλιόπουλος καλλιεργούσε την εθνική συνείδηση των παιδιών, δηλαδή έλεγε την αλήθεια για το τι έγινε στην Σμύρνη, για την γενοκτονία των Ποντιων
    αποφάσισε το βιβλίο αυτό να ΜΗΝ ΤΥΠΩΘΕΙ...
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    http://www.tubechop.com/watch/78836

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...