Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Ο Μπ. Χαραλάμπους υποψήφιος του ΚΚΕ για το Δήμο της Κέρκυρας

_
ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο βουλευτής Κέρκυρας Μπ. Χαραλάμπους θα είναι ο υποψήφιος του ΚΚΕ για το Δήμο της Κέρκυρας και ο συνδυασμός του οποίου θα τεθεί επικεφαλής θα ονομάζεται Λαϊκή Συσπείρωση για την Αντεπίθεση. Υποψήφιος για αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας ο Γιώργος Κουλούρης.
 

11 σχόλια:

  1. ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΚΚΕ!! ΟΛΟ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΒΑΖΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.

    ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

    -ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΕΣ
    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/blog-post_1834.html

    ΣΟΚ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ:ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ 75ΧΡΟΝΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

    ΟΡΔΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΖΗΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ & ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ - ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ - Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ!

    ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ 7 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

    Πάτρα! Απίστευτο! ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματική βόμβα έριξε σήμερα η Κομισιόν, αφού ζητά από την Ελλάδα να πουλήσει άμεσα το 40% των λιγνιτικών αλλά και των υδροηλεκτρικών σταθμών της ΔΕΗ, με τις Βρυξέλες να συνδέουν την εξέλιξη με την Τρίτη δόση του δανείου από την Τρόικα.

    Το πιο “σκληρό” τους πρόσωπο έδειξαν οι Βρυξέλες σήμερα στην χώρα μας σε σχέση με την αγορά ηλεκτρισμού.

    Οι κοινοτικοί αξιωματούχοι που συναντήθηκαν με την ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και τον Γενικό Γραμματέα κ. Κώστα Μαθιουδάκη διεμήνυσαν ότι οι παρεμβάσεις που έχει δρομολογήσει η χώρα στο πλαίσιο του Μνημονίου σε σχέση με την απελευθέρωση της αγοράς είναι απλώς “τσιρότα” – αυτή η έκφραση χρησιμοποιήθηκε! – και ότι η αγορά θα πρέπει να ανοίξει άμεσα με αποτελεσματικό τρόπο.

    “Πουλήστε το 40% των λιγνιτικών και των υδροηλεκτρικών σταθμών της ΔΕΗ!” ζήτησαν τα κοινοτικά στελέχη από την εμβρόντητη ελληνική πλευρά, η έκπληξη της οποίας ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν διαπιστώθηκε πως όχι μόνο δεν σήκωναν επ΄ αυτού κουβέντα αλλά και πως η απαίτηση συνδεόταν ευθέως με την εκταμίευση της τρίτης δόσης βοήθειας της χώρας μας από την Τρόικα!

    Στην δε παρατήρηση ότι “Στο Μνημόνιο δεν υπάρχει τέτοια δέσμευση”, οι κοινοτικοί – πιο οξεία ήταν η στάση του εκπροσώπου της διεύθυνσης Ανταγωνισμού - αντέτειναν ότι “τα Μνημόνια αλλάζουν και εμπλουτίζονται, τον πρώτο λόγο έχει ο δανειστής ου πρέπει να πάρει πίσω τα λεφτά του”!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. lipame pragmatika gia ton exeretiko kirio haralampoy, ma an ipirhan kai kapioi akomatistoi sto horio mas,vlepontas tous trampoukisontes sto kafenio ekprosopous tis parataxis tou,na exfentonizoun enorhistromenes sikofanties kai prosopikes ivreis se opion ehei antitheti apopsi,thimizontas pasokotrampoukous me ta tsirakia tous dekaetia ogdonta,then vlepo na ton stirisoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το πιο αστειο ηταν πως ΝΔ & κκε εγιναν ενα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o xaralampoys einai kalos anthropos kai entimos. ekprosopei omos ena staliniko koma poy katesfaze toys politikoys toy antipaloys, ara den exoyn thesi se mia dhmokratia. epipleon ta onomata "kolompaxas" "malias" "oi dikigoroi twn emporwn narkotikwn" "oi 2 kyries toy antixristianikoy agona" klp. oloi aristeroi toy xwriou.
    an psifiso xaralampoys stirizo ayta ta "loyloydia"!!!!!!!! h kano lathos??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΙΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΟΛΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΠΟΛΗΠΤΑ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ?ΚΑΝΤΟ ΕΦΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ οχι μονοπλευρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απο λελουδια στο χωριο πολλα ουσιαστικα ονοματα ,δεν ακουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O κήπος των δακρυων είναι ένα παρακμάζον μυθιστόρημα του ..... συγγραφέα και εμπνευστη .....και εκτελεστη....που δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο 2009, στην καρδιά της .......


    Είναι ένα έργο που προκαλεί ιδιαίτερη σύγχυση, που ταράζει τα ηθικά σημεία αναφοράς του τοπου. Πράγματι αποτελείται από πεντε μέρη ......επινοημένα ανεξάρτητα το ένα από το άλλο, με πρόσωπα διαφορετικά και στυλ ελιτικο, και στην αναφορά των οσιομαρτυρων του ενος μέρους......εκ των 5μερων, ο τρόμος δεν αποκλείει τη γοητεία.

    Το μυθιστόρημα μπορεί να διαβαστεί σε πολλά επίπεδα. Μπορούμε να δούμε μια παραβολή της τραγικής κατάστασης του ανθρώπου και συμπολιτων, καταδικασμένου στο νόμο ..... και του οποίου η ζωή είναι ενα παρκο από δάκρυα..... Μια ριζική καταδίκη όλων των ανθρώπινων αξιοπρεπειων, συμπεριλαμβανομένων αυτών που ονομάζονται πολιτισμένων, γιατί καλλιεργούν το φθόνο αντί να τον ξεριζώσουν, και μια εγκατασταση της αποικιοκρατίας, α..... , που μεταμορφώνει ολόκληρες ηπείρους σε τρομερούς κήπους μαρτυρίων.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΕΝΟΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΜΑΤΟΣ με βοηθατε να συμπληρωσω τις τελειες και το τελος μας που θα ειναι και ο επιλογος η προτεινετε το δικο σας επιλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Δον ..... ντε λα Μάsα), με πλήρη τίτλο («Ο ευφάνταστος ευπατρίδης Δον ... της Μάσας») είναι κλασικό έργο λογοτεχνίας συγγραφέα .......
    Ο Δον ..... και οι ..........υπηρετες του και οι παρατρεχαμενοι.....

    Εκδόθηκε σε δυο μέρη ........ λογοτεχνία επικη. Το έργο περιγράφει τις περιπέτειες των πρωταγωνιστων των αντικρουομενων στρατοπεδων, οι οποίοι έχοντας διαβάσει πολλά βιβλία για τον ιπποτισμό, πιστεύουν ότι είναι ιππότες της στρογγυλης πλατειας..... και παίρνουν το όνομα Δον ....... τους υπολογιζω ενεργα 4 .....+1..... που θα τους χρηζει.Τον ακολουθεί ο υπηρέτης του......., και είναι ερωτευμένος με την Δουλτσινέα, στην οποία είναι αφοσιωμένος, αν και αυτή απωθει τον έρωτά του και δεν εμφανίζεται ποτέ στο βιβλίο μονο στο παρασκηνιο.ΕΜΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ .ΧΑΡΗ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΤΣΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Σοφία υπάρχει μόνο στην αλήθεια." ~ Γκαίτε ?????????ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΣΣΙΩΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...