Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Η ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ

 By "tromeric"
Εκτός τόπου και χρόνου η "ψωρο-ελίτ" του τόπου....

25 σχόλια:

  1. ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΒΡΩΩΩΩΩΜΟΠΑΣΟΚΟΣ5 Ιουλίου 2010 στις 12:06 π.μ.

    Ψωροελίτ ψωροελίτ,αλλά εμείς την κάναμε ψωροελίτ.Αυτοί που είναι η ψωροελίτ καθοδηγεί το χωριό μας.
    Τι πετυχημένο έχει κάνει η "λάμια" στα προσωπικά οικονομικα της και όσο καιρό ήταν στα δημοτικά; (δεν ενδιαφέρει η προσωπική οικονομική ζωή του καθενός αλλά πως γίνεται να θέλει να φτιάξει τα δημοτικά οικονομικά ενω δεν μπορεί να φτιάξει τα δικά του)
    Βαθμολογείται με 0.Με μηδέν βαθμολογείται και ο "Φακίρης".Ουτε ψωμί να φάνε δεν έχουν.Και περιμένετε
    να φτιάξουν τα οικονομικά του τόπου;Ομοίως και ο νυν δήμαρχος.Ο πολυ πετυχημένος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
    βλέπουμε όλοι το φοβερό του έργο.
    Οι μόνη πετυχημένοι σε προσωπικό-οικονομικό επίπεδο είναι ο Batman που έκανε
    4-5 βίλες όσο ήταν δήμαρχος, (τώρα που έφυγε από δήμαρχος ούτε να τις βάψει δεν μπορεί. Παλιά θαστελνε τσάμπα τους εργαζόμενους του δήμου) κάποιος υπεύθυνος της ύδρευσης που κατάφερε και πούλησε τα χαλασμένα τρακτέρ στο δήμο και
    κάποιοι εργολάβοι που φάγανε και τρώνε ακόμη απο τσιμέντα και άλλα έργα του δήμου και όπως βλέπετε
    όλα υπερ της προσωπικής τους "μάσας".Γιατί υπάρχουν και κάποιοι βλάκες που λένε "ναι κάναν έργο όμως".
    Ο γνωστός "μπάτμαν" καταχρέωσε στις τράπεζες τον δήμο, λένε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ και τα μισά απο αυτά
    τα έχει φάει.
    Προτείνω να γίνει διαγωνισμός "ανίκανου vs κλέφτη" και αυτόν με τους περισσότερους βαθμούς
    σε ανικανότητα και λαμογιά αυτόν να τον κάνουμε δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΤΟΥ "1 ΣΧΟΛΙΟΥ" ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ "ΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ" ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΟΣΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΚΑΝΕ Ο BATMAN ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ... ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ - ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ . ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΤΟ.
    ΕΞΕΛΕΓΗ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΑΡΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕ 71% ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΣΜΟΙΡΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΙΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.
    ΣΧΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΨΟΓΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟ .ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΠΑΓΩΓΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ,ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ , ΟΡΙΟΘΕΤΙΣΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ),ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΥΡΕΤΟΥΝ ,ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ,ΠΑΡΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ,πισω απο τους α και β ειναι παντα οι ιδιοι και ολα λειτουργουν υπογειως και καποιοι που τους βολευουν και κερδιζουν με το αζημιωτο ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΩΣΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ,!ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ !,ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΛΑΣΗΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΥΛΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΠ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΙ.ΟΜΩΣ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΠΑΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ?τα ινια εχουν δωθει στους απογονους και χειροτερους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΩΤΑ.ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΕΤΑΙ ΔΕΙ ΟΛΟΓΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΤΑ μα ποια να νανε. ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΔΙΑΝΑ .ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΑΥΛΗΝ εμας την κατωτερα ταξη ,μελει γενεσθαι,μεθυστακες στα καπηλεια μας μας βλεπω να ζητιανευουμε για ενα κομματι ψωμι ασε ναχει καποιος συναψει γαμο με κυριες που γνωριζουν τις κυριες της αυλης να περνει κατι παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Μαρια στο πρόγραμμα της περιελάμβανε μαθήματα χορού, θεατρικές παραστάσεις, ιστορία, ζωγραφική ξένων καλλιτεχνων. Τα κορίτσια επιπλέον μάθαιναν τέχνες.

    Η αυτοκράτειρα ενδιαφερόταν να βελτιώσει τις σχέσεις της με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη, για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ευρώπης. Ήξερε ότι οι συγγενικοί δεσμοί με τους βασιλικούς οίκους της Ευρώπης θα δυνάμωναν την θέση της Α. Περισσότερο ενδιαφερόταν να συνάψει και να βελτιώσει τις σχέσεις της με τον βασιλικό Οίκο που κυβερνούσαν το χωριο.

    Ο γάμος της Μαρίας με τον Λουη ΟΥΣΤ΄ της ακρογωνιαιας ήταν από νωρίς στα σχέδια της Μαρίας. Απέβλεπε στο να φέρει την πολυπόθητη ειρήνη ανάμεσα στην κατω και πανω Κασσοπια. Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις, ο βασιλιάς ζήτησε το χέρι της Μαρίας για χάρη του λαου της .Και ζησανε αυτοι καλα και να πω οτι εμεις
    ακομα ψαχνομαστε....
    Με τις αμετρητες υπογραφες ....του γαμή... συμβολαίου, η Μαρία ξεκίνησε εντατικά μαθήματα εκμάθησης των συντοπιτων της,για ενα καλυτερο μελλον ώστε να είναι έτοιμοι για τον ρόλο τους ως ζητιανοι υποδουλοι σε εναν υπεροχο καθεστος που ομοιο του δεν θαχετε γνωρισει ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ .ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ...ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΦΘΟΥΡΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΑΛΗΣΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΓΟΡΓΟΝΑ" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ?να μας δωσουν τα φωτα τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΣΚΑΤΑ..Ε ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΘΕΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΝΕΣΧΥΝΔΙΑ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΖΟΥΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΕΓΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ:
    ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΔΗΜΑΡΧΩΝ;
    ΕΠΑΙΖΕ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑ Η ΟΛΗ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ, ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΛΩΤΣΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΟΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ 10 ΓΕΝΕΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ας προσπαθήσουμε να ρίξουμε ΦΩΣ σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ. Για παράδειγμα σας αναφέρω το κόλπο που κάνουν διάφοροι με τα μαγαζιά με τα παράνομα ΄φρουτάκια’ στην πιάτσα: Ανοίγω λοιπόν πενήντα μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα στο όνομα κάποιου μεγάλου σε ηλικία –άνω των 75- για να μην τον ακουμπά ο νόμος. Μετά βάζωυπεύθυνους για τη λειτουργία τους ανθρώπους που πάνε στο αυτόφωρο και στα δικαστήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ελληνικό ρεκόρ στον τομέα της υπεράκτιας οικονομίας καταγράφει το Παγκόσμιο Δίκτυο Φορολογικής Δικαιοσύνης, αφού οι εταιρείες οφ σορ ελληνικών συμφερόντων ξεπερνούν κατά πολύ τις 10.000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΟΜΒΑ!!ΜΟΝΑΧΟΙ ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΕΣΩ ΛΙΒΕΡΙΑΝΗΣ ΟΦΣΟΡ!!ΑΠΑΤΗ 17εκ. ΕΥΡΩ!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΟΡΟΜΠΛΟΚΟ στα ακίνητα των οφσόρ εταιρειών στήνει το υπουργείο Οικονοµικών µετά το προσκλητήριο µεταβίβασης των ακινήτων τους σε φυσικά πρόσωπα έως τις 23 Οκτωβρίου µε κίνητρα την απαλλαγή του 50% του φόρου δωρεάς ή µεταβίβασης για τους αγοραστές και την απαλλαγή από το πόθεν έσχες για τους πωληΤΕς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ουλάχιστον 10.000 υπεράκτιες διακινούν 500 δισ. ευρώ σύμφωνα με το Παγκόσμιο Δίκτυο Φορολογικής Δικαιοσύνης
    Ως μία από τις πλέον δραστήριες χώρες στον τομέα της υπεράκτιας οικονομίας περιγράφει την Ελλάδα το Παγκόσμιο Δίκτυο Φορολογικής Δικαιοσύνης. Όπως επισημαίνει ο επικεφαλής του διεθνούς τμήματος της οργάνωσης κ. Τζον Κρίστενσεν σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στα «ΝΕΑ», «γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πάρα πολλές υπεράκτιες εταιρείες ελληνικών συμφερόντων που φοροδιαφεύγουν ή αποφεύγουν να πληρώσουν φόρους».
    «Ωστόσο, δεν έχουμε πλήρη εικόνα για το μέγεθος της φοροαποφυγής και της φοροδιαφυγής από οφ σορ στην Ελλάδα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στο στόχαστρο των ελεγκτικών αρχών βρίσκονται οι περίπου 1.800 offshore εταιρείες, που ενώ έχουν στην κατοχή τους ακίνητα, αποφεύγουν να τα δηλώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://epirus-ellas.blogspot.com/2010/07/bilberberg.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. http://epirus-ellas.blogspot.com/2010/07/bilberberg.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΑ ΚΑΕΙ ,ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΕΡΩΝ... Not content with showing his proficiency in these arts at Rome, he went to Achaia, as I have said,64 influenced especially by the following consideration. The cities in which it was the custom to hold contests in music had adopted the rule of sending all the lyric prizes to him. These he received with the greatest delight, not only giving audience before all others to the envoys who brought them, but even inviting them to his private table. When some of them begged him to sing after dinner and greeted his performance with extravagant applause, he declared that "the Greeks were the only ones who had an ear for music and that they alone were worthy of his efforts." So he took ship without delay and immediately on arriving at Cassiope made a preliminary appearance as a singer at the altar of p123Jupiter Cassius, and then went the round of all the contests.65

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://virtualschool.web.auth.gr/1.3/Praxis/BoravouEmigration.html Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ 1900-1925

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...