Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Απίστευτη κοροϊδία , οι προκλήσεις δεν έχουν όρια. - Μίλησαν για μειώσεις στις επιχορηγήσεις των κομμάτων και έκαναν αυξήσεις εκατομμυρίων ευρώ

Η χώρα χρεοκοπεί και αυτοί μοιράζονται μεταξύ τους 11 εκ. ευρώ παραπάνω.

Η δημοκρατία τους θα μοιραστεί 48.800.000 εκατ. ευρώ για το 2010 στους εκλεκτούς της !!!

Με μιά ακρως προκλητική απόφαση η κυβέρνηση αποφάσισε να πάρει πίσω τη μείωση της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων την οποία είχε αναγγείλει πριν από λίγους μήνες, όταν καλούσε την τρόικα και το ΔΝΤ να διαχειριστούν τα οικονομικά της Ελλάδας και τσάκιζε τους Έλληνες φορολογούμενους με νέα μέτρα, φόρους και περικοπές με το πρόσχημα της εθνικής ανάγκης.

Με μια άνευ προηγουμένου προκλητική απόφαση της υφυπουργού Εσωτερικών Θεοδώρας Τζάκρη και του υφυπουργού Οικονομικών Φ. Σαχινίδη, που δημοσιεύθηκε στην «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως», τροποποιείται το δήθεν «ψαλίδισμα» στις επιχορηγήσεις των κομμάτων που είχαν ανακοινώσει τον περασμένο Μάρτιο όταν προσκαλούσαν την τρόικα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με το πρόσχημα της σωτηρίας της πατρίδος.

Σύμφωνα με τη νέα απόφαση τα κόμματα από 37 εκατ. ευρώ που θα έπρεπε κανονικά να εισπράξουν, θα λάβουν τελικά 48,8 εκατ. ευρώ, δηλαδή... θα βγουν κατά 11 εκατ. ευρώ κερδισμένα!

Οι μεγάλοι «τυχεροί» της εν λόγω τροποποίησης είναι το ΠαΣοΚ, που θα λάβει τέσσερα εκατομμύρια περισσότερα , η ΝΔ, με πέντε εκατομμύρια παραπάνω ενώ το ΚΚΕ με 1,3 εκατομμύριο, ο ΛΑΟΣ με 700 χιλιάδες και ο ΣΥΡΙΖΑ με 900 χιλιάδες ευρώ. Μια μικρή αύξηση θα έχουν επίσης και οι Οικολόγοι Πράσινοι, οι οποίοι θα λάβουν περίπου 35 χιλιάδες ευρώ περισσότερα.

Δείτε το υπ'αριθμ 1056/38668 12 Ιουλίου 2010 ΦΕΚ της Ντροπής !!!



http://tiresias-press.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. 15,7 εκατ. στα Μέσα Ενημέρωσης!!! Eρχεται νέα πλύση εγκεφάλου και "αντιρατσιστικής" προπαγάνδας

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/157-e.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...