Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

«Η Τουρκία είναι εχθρός της Ελλάδας» Δηλώσεις του μητροπολίτη Άνθιμου στο κυριακάτικο κήρυγμά του












«Εχθρό της Ελλάδας» και «μόνιμη απειλή που έχει κυκλώσει τη χώρα μας» χαρακτήρισε την Τουρκία ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος στο κήρυγμα που πραγματοποίησε την Κυριακή.

«Να μην χάσουμε την ενότητα μας» επανέλαβε ο κ.Άνθιμος και αναφέρθηκε στους εξωτερικούς κινδύνους και συγκεκριμένα στη μόνιμη απειλή που έχει κυκλώσει την χώρα μας, «που δεν φοβάμαι να το πω είναι η Τουρκία».

Μάλιστα έκανε λόγο για τα τουρκικά πλοία «Πίρι Ρέις» και «Τσεσμέ» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απόφαση της Αλβανικής Βουλής να ζητήσει τουρκικό πολεμικό πλοίο να ελλιμενιστεί στην Αδριατική, εντός των θαλασσίων υδάτων της Αλβανίας, χαρακτηρίζοντας τη γείτονα «διπλωματικό όργανο της Τουρκίας».

«Ένα τεράστιο πολεμικό πλοίο με 1250 ναύτες που βρίσκονται απέναντι από την Κέρκυρα, για πρώτη φορά πλοίο της Τουρκίας βρίσκεται στην Αδριατική. Σε κανένα πόλεμο και σε καμιά περίπτωση δεν είχε έρθει και ήρθε με απόφαση της Βουλής της Αλβανίας που είναι όργανον της Τουρκίας, διπλωματικά αυτή την ώρα» δήλωσε ο κ. Άνθιμος.


Πηγή: www.skai.gr

1 σχόλιο:

  1. εγω λεω πως εχθρος της ελλαδος ειναι καποιοι πουλημενοι ξεπουλημενοι ελληνες που για το χρημα πουλανε και τη μανα τους και τα παιδια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...