Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Να ποιοι δολοφόνησαν τον Γκιόλια - Θέλουν να σιγήσουν τα blogs!

Στις παραπολιτικές ειδήσεις της εφημερίδας το «Έθνος» δημοσιεύεται η πληροφορία ότι ο Ε. Βενιζέλος πρότεινε και ο πρωθυπουργός συμφώνησε για την ύπαρξη ενός νομοθετικού πλαισίου, εντός του οποίου θα πρέπει να λειτουργούν τα sites και blogs στην Ελλάδα μάλιστα, στο ίδιο σχόλιο αναφέρεται ότι... το θέμα θα συζητηθεί και στο υπουργικό συμβούλιο τις επόμενες ημέρες. Αυτό δείχνει πως δεν αντέχει άλλο η κυβέρνηση και τα αντίπαλα στους bloggers Μ.Μ.Ε , τον διασυρμό από το ιντερνέτ. Εάν διαβάζεις τα blogs και βλέπεις το τι γράφουν οι κατευθυνόμενες εφημερίδες-πλυντήρια σκέψης και η τηλεόραση, είναι για να τους περιγελάς, και τους δημοσιογράφους και τους εντεταλμένους παπαγάλους-επεξηγητές της επικαιρότητας. Η κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στην προσπάθεια της να δημιουργήσει, στρατιά αποβλακωμένων και απληροφόρητων πολιτών. Όμως η ανωνυμία στα blogs που τόσο πολύ επιδιώκουν την ακύρωση της, και η μη άρση του απορρήτου για πλημμελήματα, όπως είναι η εξύβριση και η συκοφαντική δυσφήμιση, είναι κατοχυρωμένα δικαιώματα, ενώ παράλληλα υπάρχει δεδικασμένο και στη χώρα μας, χάρη στο troktiko και τον… Γκιόλια, του οποίου το επόμενο επαγγελματικό βήμα μετά το blog, ήταν η έκδοση μιας εφημερίδας με το ίδιο όνομα . Όπως ήταν αναμενόμενο, η εφημερίδα θα είχε αποκαλυπτικό χαρακτήρα και θα κυκλοφορούσε καθημερινά εκτός Σαββάτου. Μάλιστα, η τιμή του φύλλου θα ήταν πολύ χαμηλή, μόλις στα 70 λεπτά. Στις 17 Αυγούστου θα γινόταν η πρώτη συνάντηση της συντακτικής ομάδας. Αυτό πρέπει να τους κατατρόμαξε. Μια εφημερίδα πραγματικά αποκαλυπτική έστω και για μικρό διάστημα, ανεξέλεγκτη και να πράττει απαγγελτικά όπως τα blogs θα ήταν θανάσιμος κίνδυνος να το προδοτικό και σάπιο καθεστώς. Εκτός αυτού, όπως είπε ο γνωρίζων πολλά θέμος,

“Είμαστε σε ένα ψιλοκατοχικό καθεστώς, με ΔΝΤ-ΕΕ.

Από Σεπτέμβρη θα χρειαστεί να περάσουν νέα αντιλαϊκά μέτρα και γι αυτό απαιτείται αυξημένη καταστολή σε όλα τα επίπεδα.

Απέναντι τους βρίσκονται 3-4 μέσα ενημέρωσης .Όλα τα υπόλοιπα είναι ελεγχόμενα με γνωστούς και άγνωστους τρόπους.

Ένα από αυτά τα μη υπάκουα μέσα , με τεράστια απήχηση, το ήλεγχε ο Σωκράτης Γκιόλιας. O ίδιος όμως ο Γκιόλιας δεν ήταν ελεγχόμενος, παρότι προσπάθησαν με διάφορους τρόπους να τον προσεγγίσουν και να τον ελέγξουν. Δολοφονώντας τον Γκιόλια πέτυχαν ένα βασικό στόχο τους : να σιγήσει το απρόβλεπτο Τρωκτικό, το πιο δημοφιλές από αυτά τα 3-4 ΜΜΕ, και να δοθεί το μήνυμα τού φόβου στα υπόλοιπα”. Εμείς θα πούμε πως μάλλον απότυχαν στον σκοπό τους, όπως απότυχαν να πνίξουν την προδοσία και το ξεπούλημα με το μνημόνιο. Το συμπέρασμα είναι πως βασικός στόχος της εν γένει εξουσίας είναι, η άρση της ανωνυμίας των blogs πάση θυσία και με… οποιοδήποτε κόστος, διότι κινδυνεύει από αυτά λόγω των αποκαλύψεων τους , το σάπιο σύστημα, και άρα αυτοί ωφελούνται από την δολοφονία του, και άρα υπάρχει κίνητρο, και άρα αυτοί κατευθύνουν η προτρέπουν η δίνουν εντολές, στην κάθε κατασκευασμένη παρακρατική ΣΕΧΤΑ.

πηγή : http://ixnos.blogspot.com/2010/07/blog-post_9343.html

1 σχόλιο:

  1. ΕΧΟΥΝ ΞΑΜΟΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.
    Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.
    ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ: ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΣΑΙΕΣ ΚΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!
    ΑΝ ΠΕΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΜΑΝΑ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.
    Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ TV ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ!!!
    ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...