Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

"Έχε γεια Ελλαδιτσα μου" by "O.Y.K"


"Ρε παιδιά όταν ο 4χρονος μοναχογιός μου με ρωτάει γιατί δεν έχει αδελφάκια δεν ξέρω τι να του πω..... να του πω ότι δεν έχουμε λεφτά για να συντηρήσουμε άλλο ένα "στόμα" στην οικογένεια ? να του πω ότι δεν γίνετε η δεν μπορούμε...




εγώ και η μανα του? να του δείξω στην τηλεόραση αυτούς με την γραβάτα και να του πω αυτοί φταίνε? η να τον διώξω λέγοντας του να μην ρωτάει τέτοια πράγματα η κάτι σχετικό? ας μου απαντήσει κάποιος από αυτούς που βγαίνουν με γραβάτα στην τηλεόραση....
με το ζόρι που βγάζουμε τον μήνα εγώ η γυναίκα μου και ο γιος μου με 2 δάνεια με ένα ενοίκιο χωρίς τίποτα άλλο 2 μισθοί ίσα που μας φτάνουν, μένουμε σε ένα μικρο σπίτι στο Παγκράτι Αττικής.

Η ζωή μας πια είναι ανυπόφορη πάλι καλά που έχουμε και οι μας δουλειά δεν βγαίνουν τα λεφτά με τίποτα . Εγώ έχω ένα πτυχίο στην αγγλική φιλολογία το οποίο ποτέ δεν κατάφερα να αξιοποιήσω η γυναίκα μου απόφοιτος Λυκείου. Λέμε να φύγουμε, ίσα που προλαβαίνουμε το πρώτο κύμα μετανάστευσης από την Ελλάδα δεν με νοιάζει πλέον αν θα αφήσω πίσω την μητέρα μου και τα πεθερικά μου η Ελλάδα πλέον είναι ένας κανίβαλος που τρώει τα παιδιά της.

θέλω να φύγω για μένα για την γυναίκα μου για το παιδί μου για την ζωη μου!!!!! θα το κανω μαζευουμε λεφτα απο τον ιανουαριο (οσα μπορουμε) να παμε αυστραλια που εχω συγγενεις για να δουμε τι σημαινει ζωη πιστεω να σταθουμε στα ποδια μας εκει γιατι μετα το θεμα εχει ληξει θα κοιμομαστε στους δρομους και δεν θα εχουμε να φαμε

αντιο μικρη αλλα και τεραστια
αντιο φτωχη αλλα και παμπλουτη
αντιο χαζη αλλα και πανεξυπνη
αντιο ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ"


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-----------------------------------------------------------

"Φίλε μου βρισκόμαστε στην ίδια θέση με την δική σου.Εδώ και ένα μήνα όσο και να τα βάζουμε κάτω τα οικονομικά δεν μας βγαίνουν .Παρ'όλα αυτά έχουμε αποφασίσει να κόψουμε λίγο ακόμα από την δική μας καλοπέραση(όση δηλαδή μας έχει μείνει)και να κάνουμε και ένα αδερφάκι στον μικρο μας..Πάνω από ολα ΥΓΕΙΑ ΑΔΕΡΦΕ...Ο θεός είναι μεγάλος.Όλοι θα κριθούμε..."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------------------------
"Ολοι εσεις που εχετε απηυδησει απο την κατασταση σ'αυτη τη χωρα και εχετε καταφερει να βρειτε δουλεια η εχετε συγγενεις στο εξωτερικο,σας ευχομαι ολοψυχα καλη τυχη...υπαρχουν πολλοι ακομη ομως εδω που ενω θελουν δεν μπορουν να αναζητησουν την τυχη τους εξω και να ξεφυγουν. Γι'αυτους ειναι σκληρο να βλεπουν αναρτησεις απο τυχερους που μας "αποχαιρετουν". Εαν τα καταφερετε να φυγετε,σας συγχαιρω για την τυχη σας.Σκεφτειτε ομως και αυτους που δεν μπορουν και απελπιζονται οταν διαβαζουν μηνυματα του στυλ "εχετε γεια,αυτη η χωρα ξοφλησε,εγω φÎ!
�υγω και αλοιμονο σ'αυτους που μενουν πισω"..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------------------------

"Χωρις παρεξηγηση...
Για ποιο λογο ρε παιδια πηρατε δυο δανεια?
Με δυο μισθους Δυο δανεια?
Για να λεμε ολοι οτι εχουμε το "δικο μας" σπιτι (σπιρτοκουτο)?
"χτιστε" πρωτα την δουλεια σας και μετα αγοραστε σπιτια και αυτοκινητα. ;-)"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-----------------------------------------------------------------------------------

"Να πεις στο παιδί σου, οτι ο παππούς του με πολύ λιγότερα λεφτά και πολύ λιγότερες ανέσεις έκανε 4 παιδιά. Έχεις καταλάβει γιατί, νεόπλουτε νεοέλληνα; (βάζω και τον εαυτό μου μέσα)."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_1687.html

3 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΙ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ;

    http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/07/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ;
    http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/06/blog-post_9211.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1)Butrint fountation 2)corfu channel incident3)world bank που σημαινει ΔΝΤ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ 4)http://www.butrint.org/butrint_2_0.php 5)http://www.butrint.org/butrint_2_4.php 6)straits of corfu 7)butrint national park 8)vivari channel ομως αυτα εχουν συντονιστει εδω και καιρο ολα τα αλλα που προσπαθησαν να πεισουν καποιους για κατι καλυτερο η αυτοι οι καποιοι δουλευαν για αλλους το αποτελεσμα ηταν να φτιαξουνε ενα συγκεκριμενο ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ τις διαστασεις θα τις εντοπισετε εσεις και να σφραγισουν τις πυλες συντομα ως ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΜΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ας οψονται αυτοι που τους εξυπηρετησαν γιατι κι αυτοι την ιδια μοιρα θαχουν αργοτερα η ιστορια μας εχει αποδειξει τι σημαινει να προδιδεις την πατριδα σου οσο και τα παντα να εξυπηρετουν την προσωπικη μασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...