Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Έφτασε ο Αλβανός πρόξενος στo Αγρίνιo για πληροφορίες για το αιματηρό περιστατικό

By "ΣΕΧΤΑΣ"



Ο Αλβανός πρόξενος έφτασε στο Αγρίνιο, όπου και έχει συζητήσει με την αστυνομία για το αιματηρό περιστατικό στην Αμφιλοχία, όπου Αλβανοί, γάζωσαν με καλάσνικοφ εστιατόριο που σταθμεύουν λεωφορεία που πάνε στην Αλβανία, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας γυναίκας από τη Βόρεια Ήπειρο. Αίσθηση προκάλεσε...







...η διαπίστευση του Αλβανού πρόξενου ότι, στην Αλβανία έχουν λύσει το πρόβλημα της εγκληματικότητας, αφού όλοι οι Αλβανοί κακοποιοί έχουν έρθει στην Ελλάδα.

Πάντως εικάζεται ότι οι δράστες, ήθελαν να πουλήσουν προστασία στον Έλληνα και Αλβανό ιδιοκτήτη του εστιατορίου.

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/o_7430.html

3 σχόλια:

  1. Το χειροτερο απο ολα ειναι οι βρωμοπασοκοι(μην παραξενεύεστε με τον ορο,ηδη κυκλοφοραει πολυ στην αγορα.δεν υπαρχει εντιμος πασοκος απο τη στιγμη που στηριζουν αυτη την κυβερνηση) που κυβερνουν το τοπο.θα δωσουν ελληνικη ιθαγενεια σε οσους αλλοδαπους το ζητησουν.Και ειναι βεβαιο οτι οι πρωτοι που θα επιδιωξουν να παρουν την ιθαγενεια θα ειναι ολοι αυτοι οι κακοποιοι.Και με το δευτερο νομοσχεδιο του Ραγκουση εχουν την δυνατοτητα να ελληνοποιησουν τα ονοματα και τα επωνυματα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΛΙΤ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ,ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΨΟΓΟ Ε! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ..ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΕΙΝΗΝ ΤΗΝ ΓΙΑΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΛΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ,ΕΓΙΝΑΜΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΩΤΟΙ για να μασησουνε ,ρε κατι δεν μου στεκει δεν ειναι και πολυ μακρια ολα τουτα δεν ειναι ..πχ του ποσο ..μχ και μετα ολα ξαφνικα κατερευσαν σαν παλατια σε αμμο ΜΑΣ ΜΠΟΥΚΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΑ και απο που αλλου να παρουνε απο που ΤΩΡΑ Α! να κατι καινουργιο θα μας ελεγξουν .ΠΩΣ ενεργειακα ,πολυ χρημα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...