Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Πως Ισλαμοφασίστες σκότωσαν και βίασαν 2,5εκ Ινδούς πριν το ISIS (1971)! [ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

Το μοτίβο της Ιστορίας, που όταν δεν διδάσκεται επαναλαμβάνεται ξαναζούμε στην Συρία με το ISIS. Οι σφαγές που γίνονται σήμερα στο Κομπάνι και στο Ιρακ είναι άλλο ένα περιστατικό στον συνεχιζόμενο πόλεμο της Τζιχάντ.

Την Ινδία στην Δύση την γνωρίζουμε κυρίως από τους αντιμπεριαλιστικούς αγώνες της κατά της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, αλλά λίγα γνωρίζουμε για την Ισλαμική βια που γνώρισε η Ινδία, καθώς ήταν «μακριά» από έμας.
Αυτό είναι πολύ φυσικό. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι είναι το Πακιστάν. Το Πακιστάν είναι μια χώρα η οποία σχηματίστηκε για τους μουσουλμάνους από τους Βρετανούς Ιμπεριαλιστές, κατά τα πρότυπα του διαίρει και βασίλευε, όπως έκαναν σε όλες τις κτήσεις τους (πχ Κύπρος, Παλαιστίνη κτλ).
Η Ινδία είναι μια πολυεθνική ανεκτική χώρα για όλους με Σιχ, Ινδουϊστες, Μουσουλμάνους και Βουδιστες. Αντίθετα, το Πακιστάν διαμορφώθηκε με την ιδέα ότι οι μόνοι άνθρωποι που θα πρέπει να είναι στο Πακιστάν είναι μουσουλμάνοι. Δεν υπάρχει τίποτα παράξενο σχετικά με το τι συμβαίνει στο Πακιστάν σήμερα και ότι συμβαίνει στις χώρες που επιβλήθηκε η Σαρία. Καμία ανοχή για τους υπόλοιπους
Κατά την ανεξαρτησία του Πακιστάν ο πληθυσμός ήταν περίπου 90% μουσουλμάνοι και 10% ινδουιστές και σιχ. Σήμερα δεν υπάρχουν ούτε ινδουϊστες ούτε σιχ. Που πήγαν ;
Ηταν η εθνοκάθαρση, καθώς οι Ισλαμιστές έσφαξαν σε μεγάλους αριθμούς στο πόλεμο του 1971 μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν. Εκτιμάται, γιατί καποιοι άνθρωποι δεν βρέθηκαν ποτέ ούτε τα πτώματα τους, ότι περίπου 2,4 εκατομμύρια Ινδουιστές σφαγιάστηκαν σε ένα μόνο χρόνο, και εκατοντάδες χιλιάδες ινδουιστές γυναίκες βιάστηκαν.
Σύμφωνα με τον ιστορικό William Durant , και άλλους ιστορικούς, υπολογίζεται ότι εκατομμύρια ινδουιστές σκοτώθηκαν, σφαγιάστηκαν, και εκατοντάδες ναοί ινδουιστών γκρεμίστηκαν ώστε να γίνουν τζαμιά.
Σύμφωνα με το Ισλάμ, ο Ινδουιστής είναι η χαμηλότερη μορφή ζωής στον πλανήτη. Επειδή οι Ινδουιστές, σύμφωνα με αυτούς, είναι πολυθεϊστές. Πιστεύουν ότι λατρεύουν τα είδωλα, και η λατρεία των ειδώλων είναι αμαρτία για τον Αλλαχ
Οταν οι Ισλαμοφασίστες περνούσαν από το λεπίδι Ινδουιστές, Βουδιστές, Yezidis, Ζωροάστρες και Καλάς δεν υπήρχε το youtube και δεν πουλούσε σαν είδηση, αλλά και (πάλι) οι ΗΠΑ ήθελαν το Πακιστάν ως σύμμαχο απέναντι στην Σοβιετική Ενωση.
Σήμερα οι κόσμος μένει εμβρόντητος από το θηρίο που ξύπνησε κόβοντας κεφάλια, όταν τόσα χρόνια το εξέθρεψε με την αδιαφορία του.
Οι εικόνες που ακολουθούν είναι πολύ σκληρές, όσο σκληρές και αυτές που μεταδίδονται από το Κομπάνι
netakias
images
East-Pakistani-refugees.-India-1971
d46c2-bloodybirthofbangladesh-theworstgenocide25212011-03-0522_52_01_453
a5e03-bangladeshgenocide1-701742
6907_S_1971-bangladesh-l

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...