Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Εληξε η κατάληψη στο Σαν Τζιάκομο

katalipsi san tziakomoΕληξε  το μεσημέρι η κατάληψη στο ιστορικό δημαρχείο της Κέρκυρας, αφού οι συμμετέχοντες σ’ αυτήν από την περασμένη  Παρασκευή  αποχώρησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο χώρος καθαρίστηκε, ενώ δεν έχουν σημειωθεί φθορές στο εσωτερικό του.
Σταμάτησε την απεργία ο Ρωμανός
Αυτό μετά την ανακοίνωση  του τέλους της απεργίας πείνας του Νίκου Ρωμανού, η οποία τις τελευταίες ώρες είχε εξελιχθεί σε απεργία δίψας, με αποτέλεσμα την απειλή για άμεση και ραγδαία περαιτέρω επιδείνωση της υγείας του και άμεση απειλή της ζωής του.
Ο Νίκος Ρωμανός σταμάτησε την απεργία πείνας μετά από 31 ημέρες και μετά τη βελτιωμένη τροπολογία που κατέθεσε ο Χ. Αθανασίου. Η ανακοίνωση έγινε από τον διοικητή του νοσοκομείου Γεννηματάς όπου και νοσηλεύεται.
Σύμφωνα με την τροπολογία η κυβέρνηση δέχθηκε το “βραχιολάκι” για παρακολούθηση των μαθημάτων.
Η τροπολογία έγινε αποδεκτή από όλα τα κόμματα, με τον ΣΥΡΙΖΑ να υπερψηφίζει, αποσύροντας το αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία.
Ο Αθανασίου πρόσθεσε πρόβλεψη για τα βραχιολάκια στην τροπολογία με την προϋπόθεση ο κρατούμενος να έχει παρακολουθήσει με επιτυχία το 1/3 των μαθημάτων.
Η είδηση για το τέλος της απεργίας πείνας έγινε δεκτή με επευφημίες από τους συγκεντρωμένους αλληλέγγυους στο Γεννηματάς.
Με στοιχεία από news24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...