Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Προς εξαγορά από τον “Μασούτη” τα “Δήμητρα Μάρκετ”;

Θέμα εξαγοράς της κερκυραϊκής αλυσίδας «Γαλαξίας ΑΕ-Δήμητρα Μάρκετ»,από την βορειοελλαδίτικη “Μασούτης”, επικαλείται η ιστοσελίδα fpress. gr.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η “Μασούτης” βρίσκεται κοντά στην απόκτηση της “Γαλαξίας”, καθώς πριν από περίπου ένα χρόνο οι δύο πλευρές είχαν έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία, η οποία όμως και «χάλασε την τελευταία στιγμή». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συζητήσεις αναθερμάνθηκαν μετά το καλοκαίρι και η συμφωνία θα κλείσει στις αρχές του νέου έτους.
 Η «Γαλαξίας ΑΕ-Δήμητρα Μάρκετ» είναι μια αμιγώς κερκυραϊκή εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο του εμπορίου από το 1980, απασχολώντας σήμερα 310 εργαζόμενους σε 20 καταστήματα στο νησί.
Πληροφορίες της ιστοσελίδας, αναφέρουν ότι η Γαλαξίας έχει ήδη αναθέσει σε εταιρεία συμβούλων την αποτίμησή της και τις διαπραγματεύσεις για την πώληση.
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...