Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Κέρκυρα: Χόρεψε... πεντοζάλη τον Εργοτέλη

Σπουδαία νίκη (3-1) με ανατροπή σ’ ένα... τέταρτο των «Φαιάκων» επί των Κρητικών που τους έφερε στους 18 βαθμούς. – Δύο γκολ ο Καϊκούτ, το άλλο ο Μαρκόφκσι. – Δικαίωση της... φουλ επίθεσης του Γρηγορίου, στην επανάληψη.


Αυτή τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη την ήθελαν πολύ στο στρατόπεδο της Κέρκυρας, κι εντέλει, ήρθε, και μάλιστα, με εντυπωσιακό τρόπο.
Μιας κι οι παίκτες του Γρηγορίου επιβλήθηκαν των Κρητικών με 3-1, ανατρέποντας τα εις βάρος τους δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί στο α’ μέρος, με το γκολ του Φιντέλεφ στο 38’ (με κεφαλιά).
Σε ένα παιχνίδι, που έτσι κι αλλιώς, ο τεχνικός της Κέρκυρας ξεκίνησε με άκρως επιθετικό σχήμα, κι αφού δεν του βγήκε στο πρώτο κομμάτι του ματς, στη συνέχεια, τα «έπαιξε» όλα από το 46’, έβαλε μέσα Ζορμπά και Ανδρεόπουλο και γύρισε το σύστημα σε 4-4-2 με ρόμβο, και... μπίνγκο!
Αφού, μέσα σε ένα σκάρτο τέταρτο, οι Φαίακες τα έφεραν όλα «τούμπα», και μετέτρεψαν την άσχημη εικόνα του πρώτου μέρους και το 0-1, σε μια επιβλητική εμφάνιση (μέχρι το 66’) και καθαρή νίκη με 3-1.
Με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Κόντο που σέρβιρε (δύο γκολ), τον Μαρκόφκσι που έγραψε το 2-1 με κεφαλιά – οβίδα, στο 64’, και κυρίως τον Καϊκούτ.
Που αρχικά είχε ισοφαρίσει στο 52’, και στο 66’ «κλείδωσε» την ανατροπή με κεφαλιά, γράφοντας το 3-1.
Σκορ, που δεν άλλαξε στο υπόλοιπο 25λεπτο, με τους Φαίακες να φτάνουν εύκολα, εντέλει, στο «τρίποντο» και τους Κρήτες να μένουν για ακόμη μια αγωνιστική στην ουρά της βαθμολογίας.
Για την ιστορία, ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες τον αγώνα, λόγω αποβολής του Χαντί, στις καθυστερήσεις, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχ. Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης (46’ Ζορμπάς), Καϊκούτ, Γκόμες, Καρντόζο (46’ Ανδρεόπουλος), Μαρκόφσκι, Κόντος (67’ Ρόχας), Χαβίτο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο.


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Πήτσος, Φίντελεφ, Γκέντσογλου, Τζανακάκης, Κοζορώνης, Καζναφέρης, Γιουσούφ (77’ Μπουρσελής), Ρέντζας (62’ Λεονάρντο), Χαντί, Χαλκιαδάκης (12’ λ.τ. Χαλκιαδάκης).


Διαιτητής του αγώνα, ο Θανάσης Γιάχος (Χίου), με βοηθούς τους Χρήστο Σωτηρόπουλο (Αχαϊας), Στυλιανό Τσλάκη (Αθηνών). Τέταρτος, ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας) και παρατηρητής διαιτησίας, ο Δημήτρης Νταμπώσης (Πιερίας).

link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...