Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ!

Γεμάτο ένταση, επεισοδιακό ήταν το κλίμα στα γραφεία της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, αμέσως μετά το απογοητευτικό για την κυβέρνηση αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως μας αποκάλυψε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αρκετοί βουλευτές «τα έψαλαν χοντρά» στον Β. Βενιζέλο, ο οποίος τους άκουγε αμήχανος και χωρίς να απαντά.
Καμιά σχέση δηλαδή με τον γνωστό Βενιζέλο, τον γεμάτο οίηση, τον Βενιζέλο που… δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του και δεν τολμά κανείς να του «τα ρίχνει»… «Λένε κάτι με τον Σαμαρά, αλλιώτικα χανόμαστε», του φώναξε βουλευτής, πρώην υπουργός! Άλλος βουλευτής του είπε: «Αν θέλεις να μας οδηγήσεις στην καταστροφή να μας το πεις ανοιχτά»!
Γενικά το κλίμα ήταν εκρηκτικό. Και δεν μπορούσε να το ελέγξει ή να το κατευνάσει κανείς. Άλλος βουλευτής του είπε «τι μας λέγατε και μας καθησυχάζατε ότι υπάρχει δυναμική εκλογής; Αυτή είναι η δυναμική, μας δουλεύετε»;
Ο Βενιζέλος κουνούσε το κεφάλι, απογοητευμένος κι αυτός εμφανώς. Δεν περίμενε το πενιχρό «160». Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε, ότι όπως σας ενημερώσαμε πριν την ψηφοφορία, ο Βενιζέλος πλέον κινείται σε άλλο μήκος κύματος απ’ τον Σαμαρά.
Αποδέχεται τον ορισμό χρονοδιαγράμματος εκλογών, ώστε να «διευκολυνθούν» βουλευτές να ψηφίσουν τουλάχιστον στην τρίτη ψηφοφορία, ενώ συζητά ακόμα και την κυβέρνηση «ειδικού σκοπού». Και μάλιστα αυτά τα έθεσε στη συνάντηση που είχε με τον Σαμαρά πριν την ψηφοφορία, μια συνάντηση επεισοδιακή.
Ο πρωθυπουργός τα αρνήθηκε κατηγορηματικά. Αλλά τα γεγονότα και οι εξελίξεις τρέχουν…
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...