Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΠΣΑΤ: Δύο Κερκυραίοι στους top-15 του 2014!

Ένατος καλύτερος αθλητής του 2014, ο Σπύρος Γιαννιώτης και 15ος ο Κώστας Τσιλιμπάρης, μετά την ψηφοφορία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.

 Δύο Κερκυραίοι εντοπίζονται στην πρώτη 15άδα των κορυφαίων αθλητών του 2014, σύμφωνα με τη σχετική ψηφοφορία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, για τους top της χρονιάς, που φεύγει και η οποία ολοκληρώθηκε προ διημέρου. Πιο συγκεκριμένα, την υψηλότερη θέση, την 9η, με 40 ψήφους, κατέλαβε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κολύμβησης, στην ανοικτή θάλασσα, Σπύρος Γιαννιώτης, με τον «χαντμπολικό», Κώστα Τσιλιμπάρη, να ακολουθεί στην 15η, με 9 ψήφους προτίμησης (όσους και ο κολυμβητής, Δημήτρης Νέγρης).
Αμφότεροι «αναρριχήθηκαν» σε υψηλότερες θέσεις από άλλα μεγάλα «ονόματα» του ελληνικού αθλητισμού, όπως ο Βασίλης Σπανούλης (μπάσκετ), ο Δημήτρης Διαμαντίδης (μπάσκετ) και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος (ποδόσφαιρο). Ενώ την πρώτη τριάδα, απ’ όπου και θα προκύψει ο κορυφαίος του ’14, αποτελούν οι Ηλίας Ηλιάδης (τζούντο), Γιώργος Καραγκούνης (ποδόσφαιρο) και Λευτέρης Κοσμίδης (γυμναστική).
Συνολικά, στη φετινή ψηφοφορία πήραν μέρος 481 Αθλητικοί Συντάκτες και τα αποτελέσματα για τους τρεις πρώτους ανά κατηγορία, θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της κορυφαίας εκδήλωσης του Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση της NOVA, με παρουσιαστές τους συναδέλφους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Χριστίνα Βραχάλη.

link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...