Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Κέρκυρα: Δεν την ήθελε η... Παναγιά!

Η Κέρκυρα πραγματοποίησε την, ίσως, καλύτερη εμφάνισή της φέτος, μέσα στην Τούμπα, αλλά, η ατυχία, η αστοχία και το... δοκάρι στο φινάλε, δεν της επέτρεψαν να «κλέψει», τουλάχιστον, το βαθμό της ισοπαλίας από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ (2-1).



Τώρα τι να πει κανείς; Το καλύτερο που μπορεί να πει κάποιος είναι η κατά... Άγγελο Αναστασιάδη ατάκα, πως «δεν ήθελε η Παναγιά». Τι άλλο...
Γιατί, επί της ουσίας, κάτι τέτοιο συνέβη στην Τούμπα, το απόγευμα της Κυριακής, με την Κέρκυρα να πραγματοποιεί super εμφάνιση μέσα στο «άντρο» του πρωτοπόρου, όμως, εντέλει, «μηδέν εις το πηλίκο», αφού οι «Φαίακες» λύγισαν με 2-1 από τον ΠΑΟΚ, που τα είδε όλα από τη μεριά του για να φτάσει στο «τρίποντο».
Σε ένα παιχνίδι, που στο α’ κομμάτι του, ο «δικέφαλος» ήταν σαφώς επηρεασμένος από την «συλλεκτική» 11άδα που επέλεξε να ξεκινήσει ο Αναστασιάδης, με αποτέλεσμα, οι παίκτες του Γρηγορίου, να είναι καλύτεροι, και να’ χουν με τη μεριά τους τις κυριότερες στιγμές...
Με το Γκόμες στο 19’ να δυσκολεύει το Γλύκο, στο 38’, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να αστοχεί από κοντά, ένα λεπτό αργότερα, ο Χαβίτο να κάνει κακή επιλογή από πλεονεκτική θέση, στο 41’, και τον Κόντο να πλασάρει από μακριά τον εκτός θέσης κίπερ του ΠΑΟΚ, με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το δοκάρι.
Συν το... απίθανο οφ σάιντ με το οποίο κόπηκε ο Ζορμπάς κι ενώ έβγαινε τετ α τετ με τον Γλύκο.
Τώρα, τι είχε να αντιπαραθέσει ο «δικέφαλος» στο πρώτο μέρος του ματς;
Μια καλή προσπάθεια του Κουλούρη στο 4ο λεπτό, άντε κι ένα δυο σουτ έξω από την περιοχή...
Στην επανάληψη, τώρα, ο ΠΑΟΚ με Αθανασιάδη και Ρατς, πια, στον αγωνιστικό χώρο, ξεκίνησε καλύτερα, και τελικά πήρε «κεφάλι» στο σκορ, με τον Περέιρα, στο 58’.
Ε, κι αφού, δεν ήρθε εννιά λεπτά αργότερα το 2-0, με τον σκόρερ του ματς ως τότε, στο 69’ ήρθε η κερκυραϊκή ισοφάριση.
Με το Ναγιάρ, έπειτα από ασίστ του Ζορμπά, να εκτελεί από το ύψος της περιοχής...
Γκολ, πάντως, που δεν διατήρησε τους κερκυραϊκούς πανηγυρισμούς για πολύ, αφού, στο 81’, ο Κάτσε με δυνατό σουτ, και τη μπάλα να περνά από μπόλικα σώματα, έβαλε εκ νέου μπροστά το «δικέφαλο».
Και μετά, πάνω κάτω το ματς, με τον ΠΑΟΚ να χάνει ευκαιρίες με τον Πόζογλου στο 89’ και τον Περέιρα στο 91’ να τελειώσει το παιχνίδι, και την Κέρκυρα να μη μπορεί να ισοφαρίσει ούτε με το φάουλ του Καϊκούτ στο 84’,ούτε με το σουτ του ίδιου στο 86’, μα κυρίως, στο φάση του 93ου λεπτού...
Όταν εκεί, ο Καϊκούτ με φάουλ  από το ημικύκλιο έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ, στην επαναφορά υπήρξε νέο κερκυραϊκό σουτ από το κοντά, με το Γλύκο να κάνει την απόκρουση του ματς... Και λήξις...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ (Α. Αναστασιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Σπυρόπουλος (46’ Αθανασιάδης), Ποζατζίδης (77’ Πόζογλου), Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα, Παπαδόπουλος, Κουλούρης (46’  Ρατς).  

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχ. Γρηγορίου): Σέτκους, Βενέτης, Γκόμεζ, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Καρντόζο (65’ Ανδρεόπουλος), Ζορμπάς, Ναγιάρ (77’ Κρητικός), Κόντος, Καϊκούτ, Χαβίτο (65’ Μαρκόφκσι).

«Άρχοντας» του ματς, ο Μιχάλης Κουκουλάκης, από το Ηράκλειο, με βοηθούς τους Μιχάλη Καρσιώτη (Κορίνθου) και Νεκτάριο Πάστρωμα (Δυτ. Αττικής). Τέταρτος, ο Στέφανος Μαντάκης από τη Βέροια και παρατηρητής διαιτησίας ο Βασίλης Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...