Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Υποψήφια για βραβείο η Κέρκυρα στον “τελικό” των World Travel Awards

Μια ακόμα ευκαιρία για διεθνή βράβευση θα έχει η Κέρκυρα με τη συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό (Grand Final 2014) των βραβείων World Travel Awards, ο οποίος θα διοργανωθεί στις 7 Δεκεμβρίου στην Ανγκουίλα του Ηνωμένου Βασιλείου που βρίσκεται στην Καραϊβική.

 Ειδικότερα, στους υποψηφίους με ελληνικό ενδιαφέρον περιλαμβάνονται η Κέρκυρα στην κατηγορία Κορυφαίου Παραθαλάσσιου Προορισμού (World’s Leading Beach Destination 2014) και η Κρήτη στην κατηγορία Κορυφαίου Νησιωτικού Προορισμού (World’s Leading Island Destination 2014).
 Μετά από την παγκόσμια περιοδεία των βραβείων σε αναζήτηση των καλύτερων οργανισμών φιλοξενίας από όλο τον κόσμο το περασμένο έτος, τα 21α World Travel Awards θα φιλοξενήσουν την αφρόκρεμα της βιομηχανίας στην ειδική αυτή εκδήλωση που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ανγκουίλα και συγκεκριμένα στο CuisinArt Golf Resort & Spa.
Η έναρξη της περιοδείας Grand Tour των βραβείων έγινε το Μάιο στη Μ. Ανατολή, σε Εκδήλωση Γκαλά στο ξενοδοχείο JW Marriott Marquis του Ντουμπάι.
 Στη συνέχεια διοργανώθηκε το ευρωπαϊκό γκαλά στο Divani Apollon Palace & Thalasso της Αθήνας, και ακολούθησε η πρωτεύουσα του Εκουαδόρ, Κίτο, όπου διεξήχθη η τελετή γκαλά για τη νότια και κεντρική Αμερική, τον Αύγουστο.
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...