Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Το φρικτό εργαλείο με το οποίο κακοποιούν όσες θηλάζουν δημόσια οι ισλαμιστές [εικόνα]

Τζιχαντιστές χρησιμοποιούν μια φρικτή συσκευή, για τις γυναίκες που θηλάζουν δημόσια. 
 
Ο γυναικείος βραχίονας του ISIS, βασάνισε μια γυναίκα χρησιμοποιώντας έναν σφιγκτήρα με καρφιά για το στήθος, αφού την έπιασαν να θηλάζει το παιδί της δημόσια. 
 
Το εν λόγω εργαλείο, είναι παρόμοιο με μεσαιωνικά εργαλεία βασανιστηρίων που χρησιμοποιούσαν  για να σχίζουν τα στήθη των γυναικών που κατηγορούνται για μοιχεία, άμβλωση ή άλλα που θεωρούνταν εγκλήματα.
 
Η γυναικεία ταξιαρχία, Al-Khansa έχει υιοθετήσει το ανατριχιαστικό αυτό όργανο στην προσπάθειά της να επιβάλλει τους αυστηρούς νόμους της Σαρία στις γυναίκες, στη Ράκκα της Συρίας -προπύργιο των ισλαμοφασιστών. 
 
Τα μέλη της Al-Khansa, περιπολούν στους δρόμους, φροντίζοντας για την τήρηση των νόμων του Ισλαμικού Κράτους από τις γυναίκες.
 
Οι κάτοικοι της πόλης, ανέφεραν ότι όταν ανακάλυψαν ότι μια γυναίκα θήλαζε το παιδί της στο σταθμό λεωφορείων της πόλης, άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο, καθώς μέλη της Al-Khansa χρησιμοποίησαν τη συσκευή πάνω της, ενώ μια δεύτερη γυναίκα, ηλικίας 24 ετών, είπε ότι βασανίστηκε με αυτό γιατί το νικάμπ της ήταν μερικώς see-through. 
 
«Με συνέλαβαν και με οδήγησαν στην αίθουσα των βασανιστηρίων», είπε σύμφωνα με διεθνή μέσα. «Εκεί μου ζήτησαν να διαλέξω ανάμεσα στο μαστίγιο και τη συσκευή για το στήθος. Δεν ήξερα τι ήταν αυτό και επειδή φοβόμουν το μαστίγωμα, διάλεξα αυτό. Στη συνέχεια, έφεραν ένα αιχμηρό αντικείμενο που είχε πολλά δόντια και με κράτησαν με αυτό κάτω, τοποθέτησαν το σίδερο στο στήθος μου και άρχισαν να το πιέζουν έντονα. Ούρλιαζα από τον πόνο. Αργότερα με πήγαν στο νοσοκομείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...