Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Οι τζιχαντιστές εξέδωσαν οδηγίες για το βιασμό και τις αγοραπωλησίες γυναικών

Ακόμα και ανήλικα επιτρέπεται να κακοποιούνται
Ποιες γυναίκες επιτρέπεται να βιάζονται - Ποιες μπορούν να πωλούνται και ποιες μπορούν να δωρίζονται 

Σαν να μην ήταν αρκετά τα αποτρόπαια εγκλήματα των τζιχαντιστών κατά πολιτών σε Ιράκ και Συρία, οι εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους διένειμαν στους κατοίκους της Μοσούλης φυλλάδιο με οδηγίες γύρω από το βιασμό και τις αγοραπωλησίες γυναικών.

Μπορείς να κρατήσεις όμηρο μία μη Μουσουλμάνα γυναίκα ή παιδί; Ναι. Μπορείς να κάνεις σεξ μαζί της, ακόμα και αν είναι σε προεφηβική ηλικία; Ναι. Μπορείς να την πουλήσεις ή να την χαρίσεις σε κάποιον; Ναι... Σύμφωνα με τις οδηγίες ακόμα και οι αλλόθρησκες γυναίκες μπορούν να κακοποιηθούν σεξουαλικά και να πουληθούν σε Μουσουλμάνους, όπως αναφέρει το CNN.

Το φυλλάδιο με τίτλο «Ερωταπαντήσεις σχετικά με ομήρους και σκλάβους», εκτυπώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά προ ημερών αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα των τζιχαντιστών του ΙΚ.

Όπως αναφέρει το έντυπο, η σεξουαλική σχέση με σκλάβες δικαιολογείται από το Κοράνι, ενώ επισημαίνεται πως αν γυναίκα είναι παρθένα μπορεί ο άνδρας να έρθει σε επαφή μαζί της αμέσως.
Ακόμα και αν δεν είναι, ωστόσο, «η μήτρα της μπορεί να εξυγιανθεί», επισημαίνει το φυλλάδιο, ενώ αν πρόκειται για ανήλικο κορίτσι που βρίσκεται σε προεφηβική ηλικία, ο άνδρας μπορεί να «απολαύσει ακόμα και χωρίς συνεύρεση».

Όσο για την αγοραπωλησία, οι γυναίκες μπορούν να πουληθούν γιατί «είναι μέρος της ιδιοκτησίας των ανδρών».

Κάτοικοι στη Μοσούλη ανέφεραν στο αμερικανικό δίκτυο πως πλήθος ανδρών άρχισε να μοιράζει το έντυπο, το οποίο όπως είπαν προκάλεσε σοκ, αλλά επισήμανε ότι «δε μπορούμε να κάνουμε πολλά για αυτό». πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...