Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Και νέες αστυνομίκες υπηρεσίες στο κτίριο του παλιού νοσοκομείου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τμηματική μετεγκατάσταση των αστυνομικών Υπηρεσιών της Κέρκυρας στις ανακατασκευασμένες εγκαταστάσεις του παλιού νοσοκομείου, στο οποίο ήδη έχουν μεταφερθεί και λειτουργούν, πριν από ένα έτος, το Α.Τ Κέρκυρας και το Γραφείο Έκδοσης Διαβατηρίων.



Με την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών μεταφέρθηκαν επιπλέον το τελευταίο τριήμερο και λειτουργούν το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, ενώ τη Δευτέρα (1/12) επρόκειτο να ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση και του Τμήματος Τροχαίας Κέρκυρας, οι υπηρεσίες του οποίου είναι διαθέσιμες στο κοινό. Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς.

Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας:2661022353
Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας:2661039608
Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών:2661030669

Όπως αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της:
Οι νέες  εγκαταστάσεις στις οποίες θα λειτουργούν, μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς τους, οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας θα αναβαθμίσουν πλήρως το επίπεδο των αστυνομικών υπηρεσιών που παρέχονται στην τοπική  κοινωνία αλλά και το επίπεδο των εργασιακών συνθηκών του αστυνομικού προσωπικού.
 
Το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένετε να ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση και των υπολοίπων αστυνομικών Υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...