Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

EΛ.ΑΣ. : 255 συλλήψεις το Νοέμβριο στα Ιόνια

255 συλλήψεις  και 77 εξιχνιάσεις υποθέσεων  που αφορούσαν την εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας, κλοπών και διαρρήξεων, την διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών  καθώς και άλλων αδικημάτων, περιλαμβάνει η δραστηριότητα της ΕΛ.Α.Σ το Νοέμβριο στα Ιόνια.

Αναλυτικά:
1. Συνελήφθησαν συνολικά (255) άτομα, από τα οποία (162) στην Κέρκυρα, (45) στην Κεφαλονιά, (33) στην Λευκάδα και (15) στην Ζάκυνθο .
Από τις συλλήψεις αυτές μία (1) αφορούσε τη σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οι (33) αφορούσαν την σύλληψη διαρρηκτών, (26) ακόμη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, (78) συλλήψεις μη νόμιμων μεταναστών καθώς και (1) λαθροδιακινητή.
2. Εξιχνιάστηκαν συνολικά (77) υποθέσεις από τις οποίες ξεχωρίζουν:
  • 1 υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας
  • ·           23 υποθέσεις ναρκωτικών
  • 53 ακόμη υποθέσεις για κλοπές, για παράνομη οπλοκατοχή, για διακίνηση λαθρομεταναστών, για χρέη στο δημόσιο και άλλα αδικήματα.
3. Κατά την διερεύνηση των υποθέσεων που απασχόλησαν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα από τα οποία ξεχωρίζουν:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...