Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Έπιασαν 31χρονο Αλβανό με ηρωίνη

Συνελήφθη αλλοδαπός στην Κέρκυρα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, όπως λέει η ΕΛΑΣ. - Κατασχέθηκαν 25,2 γραμμάρια ηρωίνης.

 Συνελήφθη την Πέμπτη το μεσημέρι στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Αναλυτικότερα, ο 31χρονος εντοπίστηκε -αρχικά- από τους αστυνομικούς , στην πόλη της Κέρκυρας και στην κατοχή του βρέθηκαν δύο φιξάκια ηρωίνης.
 Από την εξέλιξη της υπόθεσης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους (23,3) γραμμαρίων καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
 Επίσης, κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των (515) ευρώ καθώς και άλλα αντικείμενα, ενώ όπως προέκυψε ότι ο 31χρονος στερείται νόμιμων εγγράφων παραμονής στη χώρα. Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κερκύρας.
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...